Έρχεται ο lifestyle οδηγός των Fab Five από το Queer Eye

01/08/2018
από

Αν βλέπεις θανατικά το Queer Eye, όπως εμείς, κι αν ονειρεύεσαι τι θα γινόταν, αν οι Fab Five περνούσαν το κατώφλι σου και σε βοηθούσαν να βελτιώσεις τη ζωή σου, τότε αυτός ο οδηγός είναι για σένα.

Αν πάλι έχεις φιλαράκια, κολλητούς και αγαπημένα πρόσωπα, που δε γνωρίζουν τη δημοφιλή σειρά, αλλά οπωσδήποτε χρειάζονται πολύτιμες συμβουλές, ο οδηγός αυτός αποτελεί το καλύτερο δώρο!

Ο Μπόμπι, ο Καράμο, ο Ταν, ο Άντονι κι ο Τζόναθαν υπογράφουν ένα βιβλίο γεμάτο με την περίεργη σοφία τους, με τίτλο: “Queer Eye: Love Yourself. Love Your Life” .

Η περιγραφή αναφέρει:

Από τους Fab Five – της δημοφιλούς σειρά του Netflix, Queer Eye – έρχεται ένα βιβλίο, που μπαίνει με μιας και αποκλειστικά στα παρασκήνια, ένας πρακτικός οδηγός, για να ζούμε και να γιορτάζουμε την καλύτερη ζωή μας, ένα σύμβολο ελπίδας.

Το να νιώθουμε στα καλύτερά μας, χρειάζεται κάτι περισσότερο από την απόφαση για το χρώμα ενός τοίχου, ή την εφαρμογή μιας ενυδατικής κρέμας. Αφορά περισσότερο, στη δημιουργία μίας ζωής οργανωμένης, γεμάτης με χιούμορ και κατανόηση – και το πιο σημαντικό, που να μας ταιριάζει. Σ’ αυτήν την πολιτισμική στιγμή, που όλοι θέλουμε να θαυμάζουμε ανθρώπους, το Queer Eye προσφέρει ελπίδα και αποδοχή. Αφού γνωρίσατε τους Fab Five, θα σας καθοδηγήσουν σε πέντε πρακτικά κεφάλαια, τα οποία ξεπερνούν τα όρια των επαγγελματικών τους κατηγοριών (φαγητό & κρασί, μόδα, περιποίηση, διακόσμηση και πολιτισμός), αγγίζοντας θέματα ευεξίας, ψυχαγωγίας, που θα καθορίσουν το προσωπικό σας brand και θα συμπληρώσουν τα πιο πετυχημένα tips για τα καθημερινά σας προβλήματα. Πάνω από όλα, το Queer Eye στοχεύει να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια ευτυχισμένη και υγιή ζωή, με ρίζες στην αγάπη για τον εαυτό και στην αυθεντικότητα.

Το “Queer Eye: Love Yourself. Love Your Life” είναι τώρα διαθέσιμο για προπαραγγελία εδώ.

https://avmag.gr/93359/poios-protagonistis-apo-to-queer-eye-eisai/




Δες και αυτό!