Προσοχή: Παιδεραστές αλλάζουν όνομα & φτιάχνουν πολύχρωμη σημαία

13/07/2018
από

Οι παιδεραστές αλλάζουν όνομα, φτιάχνουν και μία πολύχρωμη σημαία και πιστεύουν ότι θα πρέπει να αποτελούν μέρος της LGBT κοινότητας.

Το όνομά τους γίνεται “MAPs” που σημαίνει “Minor Attracted Persons” (άτομα που έλκονται από ανήλικα άτομα) σε μια προσπάθεια να γίνουν πιο πολιτικά ορθοί, να κερδίσουν τη συμπάθεια και να συμπεριληφθούν στην κοινότητα των LGBT ατόμων.

Σύμφωνα με το λεξικό Urban, ο όρος MAP περιλαμβάνει παιδόφιλους (σ.σ που διαπράττουν τα εγκλήματά τους), σε κάθε δυνατή παιδική ηλικία, από βρέφη μέχρι εφήβους. Ορισμένοι αναφέρονται, επίσης, στον εαυτό τους ως NOMAPs, δηλαδή “Non-Offending Minor Attracted Persons” που είναι εκείνοι οι παιδεραστές, που έλκονται από παιδιά, αλλά δεν προχωρούν σε πράξη: “Ακριβώς επειδή κάποιος έλκεται από ένα παιδί δε σημαίνει ότι αυτόματα θα πάει να το κακοποιήσει σεξουαλικά” , αναφέρεται στο “The Prevention Project” .

Όλο αυτό γίνεται για να πάρουν απόσταση από την τοξική λέξη “παιδόφιλος” και να αποτελέσουν μέρος της LGBT+ κοινότητας, δημιούργησαν μάλιστα και μία πολύχρωμη σημαία για τον μήνα υπερηφάνειας, προσπαθώντας να παραπλανήσουν τον κόσμο υποστηρίζοντας ότι οι παιδόφιλοι είναι “απλά παρεξηγημένοι άνθρωποι, που ζουν στο περιθώριο” παραβλέποντας τα εγκλήματα, την κακοποίηση και την συνειδητά και εις γνώση τους παραβίαση των δικαιωμάτων των παιδιών!

Μακριά από την LGBT κοινότητα τέτοιου είδους σοφίσματα συγκάλυψης!

Τα social media αντέδρασαν και αμέσως προειδοποιούν την LGBT κοινότητα να έχει το νου της:




Δες και αυτό!