Ο Brendon Urie έκανε coming out: «Εννοείται ότι με ελκύουν οι άνδρες»

07/07/2018
από

Ο Brendon Urie, ο frontman των Panic! At the Disco έκανε coming out ως πανσέξουαλ, σε συνέντευξή του στο Paper και δήλωσε ότι δε «νοιάζεται» για το φύλο.

Είπε: «Είμαι παντρεμένος με μια γυναίκα και είμαι πολύ ερωτευμένος μαζί της. Αλλά, δε θα πω όχι σε έναν άνδρα, γιατί εμένα με ελκύει το άτομο. Ναι, υποθέτω ότι θα μπορούσατε να με χαρακτηρίσετε ως πανσέξουαλ, γιατί πραγματικά δε με νοιάζει (το φύλο). Εάν ένα άτομο είναι υπέροχο, τότε είναι απλά υπέροχο. Μου αρέσουν οι καλοί άνθρωποι, αν η καρδιά σου είναι στη σωστή θέση. Εννοείται ότι με ελκύουν οι άνδρες. Είναι απλώς άνθρωποι που μου αρέσουν.

Ο Brendon Urie περιέγραψε το πόσο χαλαρή υπήρξε με την έλξη του στους άνδρες στο παρελθόν.

«Δεν ήταν ποτέ περίεργο για μένα» , είπε. «Στην πρώτη μας περιοδεία, θα πήγαινα στον Ryan – τον κιθαρίστα μας – να τον φιλάω στο λαιμό, ή στο στόμα και θύμωνε τόσο πολύ» .

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Βγαίναμε με τους φίλους μου και μετά από πέντε ή έξι μπύρες χαλαρώναμε και απλά φιλούσαμε ο ένας στον άλλο. Οι άνθρωποι πίνουμε και παίζουμε από εδώ κι από εκεί.

Ο Urie μετά την τεράστια επιτυχία του τελευταίου άλμπουμ της μπάντας του Panic! at the Disco με τίτλο «Pray For The Wicked» , που είναι Νο1 στις ΗΠΑ και Νο2 στο Ηνωμένο Βασίλειο και πώλησε 180.000 αντίτυπα στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, δήλωσε στην «The Independent» ότι θα χαρίσει 1 εκατ. $ για τη δημιουργία club συμμαχιών φύλου και σεξουαλικότητας στα γυμνάσια των ΗΠΑ.

Ο Brendon Urie δεσμεύεται να χαρίσει 1 εκατ. $ για την LGBT+ νεολαία της Αμερικής




Δες και αυτό!