Τα 8 ψέματα που (έστω και για λίγο) πιστέψαμε βλέποντας gay πορνό

29/06/2018
από

Όσες ταινίες gay πορνό κι αν έχει παρακολουθήσει κανείς, ποτέ δε μοιάζουν με την πραγματικότητα. “Λένε” τόσα πολλά ψέματα!

Όσο κι αν θέλουμε η ζωή να μοιάζει με τέχνη, δεν είναι ρεαλιστική!

Οι ταινίες πορνό λένε τόσα ψέματα για το πώς γίνεται στ’ αλήθεια η ερωτική πράξη, με αποτέλεσμα πολλοί από εμάς να νομίζουμε, να πιστεύουμε, να προσδοκούμε όλα αυτά που έχουμε δει στις ταινίες πορνό και να ζούμε ακόμη σε μία φούσκα!

Αν είμαστε μια χαρά ρεαλιστές ως προς την πολιτική, την τηλεόραση, τα πρότυπα, τις σχέσεις, γιατί να μην είμαστε ρεαλιστές και με το πορνό; Δεν είμαστε πια στο γυμνάσιο, οπότε είναι καιρός να γίνουμε πραγματιστές και να αγκαλιάσουμε το ανθρώπινο σώμα, όπως ακριβώς είναι: δικό μας!


1. Η πρώτη φορά

Στις περισσότερες σκηνές πορνό, που κάποιος είναι παρθένος, παρουσιάζεται να χαμογελάει από ευτυχία και να είναι έτοιμος να αναλάβει τον ρόλο του bottom, ευθύς αμέσως. Ψέμα!! Χρειάζεται αρκετός καιρός για να μπορέσεις να γίνεις ένας σωστός bottom ερωτικός σύντροφος, όπως αυτός που παρουσιάζεται στις ταινίες.


2. Η καθαριότητα

Ότι κανένας δε στάζει στον ιδρώτα! Ότι δε μένουν στάμπες διάφορων αποχρώσεων εδώ κι εκεί! Ψέμα!! Εννοείται και ιδρώνουμε οι άνθρωποι, όταν κάνουμε σεξ, εννοείται ότι στα σεντόνια θα αποτυπωθεί το αποτέλεσμα του πάθους και της έντασης και εννοείται πως όλα αυτά είναι ο κανόνας, όταν προέρχονται μετά από έναν σωστό καθαρισμό πριν το πρωκτικό σεξ, και τα λατρεύουμε!


3. Χωρίς προετοιμασία

Εντάξει, αυτό κι αν είναι ψέμα! Και μάλιστα μεγάλο!! Απειροελάχιστοι gay άνδρες είναι ικανοί να περάσουν άμεσα από το δάχτυλο στο κυρίως bottoming. Μέγα ψέμα! Η προετοιμασία που χρειάζεται το σώμα περιλαμβάνει κάτι περισσότερο από ένα ντουζάκι. Χρειάζεται κατάλληλη προετοιμασία, εξάσκηση των μυών (τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα) και δεν πρόκειται για μία απλή υπόθεση.


4. Το μεγαλύτερο είναι καλύτερο

Ψέμα!! Υπάρχουν πολλά μεγέθη στον κόσμο κι ο μέσος όρος των ανδρών έχει μεσαία και μικρά μεγέθη, που ανταποκρίνονται ακόμη και στις πιο απαιτητικές περιστάσεις με πλήρη επιτυχία. Άλλωστε, ο προστάτης ανατομικά είναι τοποθετημένος μόλις 10.15 εκατοστά από την έξοδο, οπότε κάντε τους υπολογισμούς σας.


5. Τελειώνουν μαζί

Εεε… όχι; Ποτέ; Για κανένα λόγο; Ψέμα κι αυτό! Στις ταινίες, αν και συχνά το ξεχνάμε, πέφτει πολύ editing, πολύ “πάμε άλλη μία” , πολύ “φώτα!” και “στοπ!” , και πάει λέγοντας. Το πραγματικό σεξ γίνεται με διαφορετικούς ρυθμούς (ευτυχώς)! Δε γίνεται πάντα οι ερωτικοί σύντροφοι να τελειώνουν μαζί – απλά δεν γίνεται! Κι αν τύχει… πρόκειται για μία σπάνια ευχάριστη σύμπτωση. Εδώ κάποιες φορές μπορεί να μην τελειώσεις καν καλέ! Κι αυτό βέβαια, για να μην παρεξηγηθούμε, δε σημαίνει ότι δεν σου αρέσει ο άλλος, ή ότι δεν περνάς ευχάριστα, απλά κάποιες φορές συμβαίνει κι είναι οκ.


6. Γυμναστικές Επιδείξεις

Βλέπεις για παράδειγμα έναν πορνοστάρ κι έναν άλλον, που καταφέρνουν να μπαίνει ο ένας στον άλλον ταυτόχρονα, με απίστευτο ρυθμό και για εξαντλητικά πολλή ώρα! Ε, ψέμα φίλε μου! Τα μόνα άτομα που μπορούν να το κάνουν αυτό, και να το απολαμβάνουν κιόλας, είναι οι ακροβάτες του τσίρκου! Κι ακόμη κι αν κάποιος το καταφέρει, μέχρι να γίνει όλο αυτό, έχει χαθεί κάθε έννοια απόλαυσης. Κατάφωρα ψέματα!


7. Παραμένουν “όρθιοι”

Πριν, μετά και κατά τη διάρκεια, συνεχώς και αδιαλείπτως. Ψέμα! Καταλαβαίνεις ότι εδώ ο σκηνοθέτης έχει πει άπειρες φορές “κατ” , έχουν μεσολαβήσει πολλά διαλείμματα και ίσως οι λήψεις έχουν συνεχιστεί για μέρες, ώστε να βγει το 20λεπτο αποτέλεσμα που φτάνει σε εμάς. Ψέματα, ψέματα, ψέματα! Ό,τι ανεβαίνει, κατεβαίνει και είναι μια χαρά αυτό! Το χρειαζόμαστε.


8. Το σεξ είναι πάντα έκπληξη

Άνδρας συναντά άνδρα, και εντελώς τυχαία, ανυποψίαστα, καρμικά, σχεδόν υποκινούμενοι από το ίδιο το σύμπαν, στην επόμενη σκηνή βρίσκονται να κάνουν σεξ. Στην πραγματικότητα συνήθως, η διάθεση για σεξ έρχεται πολύ νωρίτερα, χτίζεται το πράγμα, και τελικά φτάνει να πραγματοποιηθεί η ερωτική συνάντηση, ως κάτι το αναπόφευκτο. Άσε που οι περισσότεροι άνδρες ξέρουν πότε οι πιθανότητες αυξάνονται, για να φτάσει να γίνει κάτι.

https://avmag.gr/81807/gay-sex-choris-diisdysi-epektinontas-ta-stena-oria-tou-sex/




Δες και αυτό!