Ο φρουρός του Harry και της Meghan είναι αστέρι του gay πορνό

29/06/2018
από

Βασιλικός γαμήλιος φρουρός του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle αποκαλύφθηκε ότι είναι gay πορνοστάρ κι ο Mr. Gay του 2007.

Ο Dan Broughton, μέλος του Τάγματος του Ιππικού του Βρετανικού Στρατού, κι είναι επίσης γνωστός στον κόσμο του πορνό ως Dirty Danny. Το Τάγμα του Ιππικού του Ηνωμένου Βασιλείου είναι από τα παλαιότερα και ανώτερα σώματα του Βρετανικού Στρατού. Τα μέλη αυτού του Τάγματος χρησιμεύουν, επίσης, κι ως επίσημοι σωματοφύλακες της Βασίλισσας, ενώ εκτελούν και τελετουργικά καθήκοντα.

Ο στρατιωτικός έχει περισσότερους από 64.000 ακόλουθους στο Twitter και έχει δικό του προφίλ σ’ έναν αριθμό πορνογραφικών ιστοσελίδων, όπως το EnglishLads. Στο προφίλ του περιγράφεται ως «εντελώς γοητευτικός» από τη Βόρεια Αγγλία, που «φλερτάρει, είναι πολύ ευέλικτος, κι οι μεγαλύτεροι άνδρες και τα straight αγόρια, του κάνουν ένα κλικ» .

Στο Twitter, ο πρώην κ.Mr Gay UK περιγράφει τον εαυτό του ως ένα «διεθνές ερωτικό μοντέλο» , μέλος του «Βρετανικού Στρατού» .

Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό RadarOnline, η σεξουαλικότητα του Broughton δεν αποτελεί μυστικό για τη βασιλική οικογένεια: «Δεν ήταν ποτέ μυστικό ότι ο Broughton είναι ομοφυλόφιλος. Στην πραγματικότητα, πιστεύεται ότι είναι φίλος του Harry, ο οποίος «περιγράφει τον Dan ως «GBF» (τον καλύτερο gay φίλο του)» , ανέφερε μία πηγή της βασιλικής φρουράς.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!