Από τις 6 μέχρι και τις 9 Ιουλίου η Κολωνία θα βρίσκεται σε ρυθμούς Pride, με περισσότερα από 20.000 άτομα (από τη Γερμανία και το εξωτερικό) να γιορτάζουν περήφανα στην πόλη του Ρήνου.

Τις ημέρες του Pride, τα τελευταία επτά χρόνια, πραγματοποιείται και το μεγαλύτερο Pride Party της Γερμανίας, το οποίο έχει γίνει πόλος έλξης για gay από όλο τον κόσμο.

Για φέτος, 30 διάσημοι Djs θα ξεσηκώσουν την πόλη ώστε ο χορός να μη σταματήσει ούτε στιγμή. Μιλάμε για περισσότερες από 60 ώρες μουσικής – από Παρασκευή μέχρι Δευτέρα – σε διάφορες indoor & outdoor εκδηλώσεις. Η ένταση θα κορυφωθεί με τη Live εμφάνιση (7/7) της φετινής νικήτριας της Eurovision, NETTA Barzilai.

Για να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα και για να κλείσετε εισιτήρια, μπείτε στο sexyparty.cologne.

PRIDE FESTIVAL COLOGNE 2018 by SEXY | GREENKOMM | NAUGHTYCONTROL

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!