Ο μπλε Power Ranger μιλά για την τραυματική διορθωτική θεραπεία

13/06/2018
από

Ο David Yost, ο μπλε Power Ranger της original σειράς, που είναι ανοιχτά gay, μίλησε για την υποβολή του σε διορθωτική θεραπεία.

Ο πρωταγωνιστής και αγαπημένος μας μπλε Ranger της δεκαετίας του ’90 ανέφερε ότι η διορθωτική θεραπεία του δημιούργησε νευρικό κλωνισμό.

Το 2010 είχε αποχωρήσει από την σειρά, εξαιτίας της διάκρισης σε βάρος του, λόγω του σεξουαλικού του προσανατολισμού. “Με αποκαλούσαν f…t πάρα πολλές φορές από τους δημιουργούς, τους παραγωγούς, τους συγγραφείς, τους σκηνοθέτες.

Έπειτα από αυτό αποφάσισε να ακολουθήσει διορθωτική θεραπεία, που ήταν και πολύ “θρησκευτική” κιόλας, όμως δυστυχώς, όχι μόνο δε λειτούργησε, αλλά του προκάλεσε νευρικό κλωνισμό, γιατί, όπως αναφέρει στο Out in Perth, “προσπαθούσα ενεργά να παλέψω ενάντια στην αλήθεια του ποιος ήμουν και ψυχικά δε μπορούσα να το αντέξω άλλο.” 

Μετά τον νευρικό κλωνισμό, χρειάστηκαν χρόνια για να αισθανθώ άνετα και με πραγματική αποδοχή για τον εαυτό μου. Δεν ήταν μία διαδικασία που έγινε σε μία νύχτα, αλλά μου πήρε πολύ καιρό να νιώσω χαρούμενος και άνετος.

Η εμπειρία του στα γυρίσματα των Power Rangers

O Yost απαντά με διπλωματικό τρόπο για την τραυματική του εμπειρία και όσα κακοποιητικά έζησε στα γυρίσματα της σειράς Power Rangers, κρατώντας ότι αυτή η εμπειρία τον εμπλούτισε τελικά ως άνθρωπο.

Ήμουν μέρος μίας σειράς που έγινε ορόσημο τα τελευταία 25 χρόνια. Θέλω οι φαν της σειράς πραγματικά να εστιάσουν στα θετικά πράγματα και όχι σε όσα συνέβησαν πίσω από τις κάμερες.

Σήμερα, ο Yost also αναφέρει ότι το 98% των interactions από τους φανς είναι θετικό:

Μου στέλνουν μηνύματα κάθε μέρα μέσω των social media και μου λένε:Σ’ ευχαριστώ πολύ που έκανες coming out, μου έδωσες το κουράγιο να το κάνω κι εγώ, σ’ ευχαριστώ που μοιράστηκες την ιστορία σου.

https://avmag.gr/81220/i-vretaniki-psychologiki-eteria-ypografi-mnimonio-gia-to-telos-stis-diorthotikes-therapies/




Δες και αυτό!