Έκτη μέρα: Τι μας έχει ετοιμάσει για σήμερα το Pride Week;

07/06/2018
από

Έκτη μέρα για το φετινό Pride Week και για σήμερα έχουμε Horizon, Ανοιχτή ημέρα πληροφόρησης για την LGBTQI κοινότητα και επαγγελματίες υγείας και Τραγέλαφος.

#AthensPride #παρούσα #parousa #PrideWeek


Horizon | Athens Pride Week

Από τι κρέμεται κανείς; Κυρίως από τον χρόνο. Για την Κλοέ Μολιά, η αιώρηση είναι ένας τρόπος να ζει κανείς έντονα στο εδώ και τώρα, ένας τρόπος να παράγουμε νόημα και πυκνότητα. Με σπουδές στην κεραμική, την ακροβατική τέχνη (trapeze) και τις πολεμικές τέχνες, η γαλλίδα περφόρμερ (ομάδα Rhizome) εκτελεί μια εντυπωσιακή ακροβατική περφόρμανς, που κόβει την ανάσα. Με την υποστήριξη του Φεστιβάλ Αθηνών.

Πλατεία Συντάγματος
18:30 & 20:30

Εξωτερικός χώρος, προσβάσιμος σε αμαξίδια.
Κοντινότερος σταθμός μετρό: Σύνταγμα.
Το μετρό διαθέτει αναπηρικές τουαλέτες.

Ώρα: 6:30 μ.μ.
Χώρος: Πλατεία Συντάγματος


Ανοιχτή ημέρα πληροφόρησης για την LGBTQI κοινότητα και επαγγελματίες υγείας

Στο πλαίσιο του προγράμματος Paradiso, η ΟΛΚΕ σε συνεργασία με τις οργανώσεις ΕΠΑΨΥ, Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, Σύλλογος Μαιών Αθηνών, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, PRAKSIS, CMT προοπτική, διοργανώνει μια ημέρα πληροφόρησης για την LGBTQI κοινότητα και επαγγελματίες υγείας. Στόχος είναι η δημιουργία εργαλείων για την εκπαίδευση επαγγελματιών υγείας για LGBTQI θέματα για την βελτίωση των παροχών υγειονομικής περίθαλψης για τα LGBTQI άτομα.

Ώρα: 18:00 – 20:00

Χώρος: (Θετική Φωνή) Αγίων Αναργύρων 13 – Ψυρρή, 10554


Τραγέλαφος

Ένα πρωτότυπο Drag Show βασισμένο στα φετινά θέματα του Athens Pride. Η ζωή ξεπερνά τη φαντασία καθώς η Άννα Γούλα και η Vanessa Cardui δίνουν τους πιο αλλόκοτους χαρακτήρες και διηγούνται σπαρταριστές ιστορίες της ομοφοβίας και του μισογυνισμού με μια ευτράπελη εξέλιξη. DJ η Ειρήνη Καράογλου.

Ο χώρος δεν είναι προσβάσιμος σε αμαξίδια
Κοντινότερος σταθμός μετρό: Σύνταγμα ή Μοναστηράκι 650 μ.

Διοργάνωση: Άννα Γούλα & Vanessa Cardui

Ώρα: 9:30 μ.μ
Χώρος: HOMY Cafe Bar Θησέως 18, Ιστορικό Κέντρο




Δες και αυτό!