Αυτό είναι το πρώτο τρανς μοντέλο της Andrew Christian

31/05/2018
από

Γνωρίστε τον Jesse Diamond. Είναι personal trainer με έδρα το Σαν Ντιέγκο και μόλις έγινε ο πρώτος τρανς άνδρας, που εμφανίζεται σε καμπάνια της εταιρίας εσώρουχων Andrew Christian.

Ο 27χρονος Diamond, σε συνέντευξή του στο Gay Star News, λέει ότι ήταν «ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα» .

Όταν άρχισα να γυμνάζομαι, πριν από περίπου πέντε χρόνια, το όνειρό μου ήταν ουσιαστικά να γίνω Marky Mark” , αναφέρει. “Ήθελα να γίνω μοντέλο εσωρούχων και μάλιστα αγοράζω εσώρουχα Andrew Christians εδώ και χρόνια. Έτσι ήταν σίγουρα σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα.

Ο Diamond άρχισε να παίρνει τεστοστερόνη πριν από τέσσερα χρόνια, αν και αυτοπροσδιορίζεται ως αγόρι από την ηλικία των τριών ετών.

Αν και δεν είναι “κοντά” στην οικογένειά του, λέει ότι δεν υπήρχαν “μεγάλα ζητήματα” σχετικά με τη φυλομετάβασή του. Το πιο δύσκολο ήταν να βρω δουλειά personal trainer.


Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα ήταν τρανς άτομα,” λέει. “Οι cis άνδρες δεν προτιμούν να συνεργαστούν μαζί μου, λόγω του αναστήματος μου. Είμαι πολύ μικρόσωμος. Κι οι γυναίκες δεν με προτιμούν, επειδή είμαι πολύ μυώδης» .

“Είμαστε τόσο υπερήφανοι που έχουμε τον Jesse Diamond, το πρώτο μας τρανς μοντέλο, ως έναν από τους πρεσβευτές της μάρκας μας” , αναφέρει η εταιρεία εσωρούχων. “Η Andrew Christian ήταν μια από τις πρώτες, ανοιχτά και δυνατά υπερήφανες LGBTQ εταιρείες, και είμαστε τόσο χαρούμενοι που έχουμε σήμερα τον Jesse ως μέρος της ομάδας μας” .




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!