Εξαιρετική η τελευταία πρόβα της Γιάννας Τερζή πριν τη Eurovision

08/05/2018
από

Έγινε μία έκτακτη πρόβα για το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision, όπου σύμφωνα με τη Γιάννα Τερζή, όλα πήγαν καλά και τα προβλήματα που υπήρχαν ξεπεράστηκαν.

Η τρίτη κατά σειρά έκτακτη πρόβα, που χρειάστηκε να κάνει στη σκηνή της Eurovision στη Λισαβόνα η Γιάννα Τερζή ολοκληρώθηκε ευτυχώς με επιτυχία!

Η ελληνική αποστολή πέρασε από ατυχίες και αντιμετώπισε διάφορα ζητήματα το προηγούμενο διάστημα. Στην πρώτη πρόβα η σκηνική παρουσία δεν ήταν ολοκληρωμένη, λόγω του ότι ένα κομμάτι του τεχνικού εξοπλισμού είχε μείνει στο τελωνείο.

Στη δεύτερη πρόβα, φαίνεται ότι η σκηνοθετική ομάδα της ελληνικής αποστολής δεν είχε ξεκάθαρο στόχο για το τι ήθελε να προβληθεί. Οι πληροφορίες θέλουν την ομάδα να ζητά χρήση λέιζερ πάνω στο “μπλε χέρι” της Γιάννας Τερζή, πυροτεχνήματα και μία επιπλέον “έκπληξη” .

Η Γιάννα Τερζή μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram δήλωσε πως “όλα πήγαν καλά, όλα δούλεψανΕίμαι ντυμένη με ροζ ρούχα κι ετοιμάζομαι για το Blue Carpet επομένως αν δεν πήγαιναν όλα όπως έπρεπε, θα ήμουν στα μαύρα” .

Δείτε το βίντεο της πρώτης πρόβας:

Και δείτε και το βίντεο της δεύτερης πρόβας:




Δες και αυτό!