Ομοφοβική επίθεση σε νεαρό με αλυσίδα ποδηλάτου

24/04/2018
από

Ο 25χρονος νεαρός, Bradley Skinner, που μένει στο Mackay, στο Βόρειο Queensland της Αυστραλίας, έπεσε θύμα ομοφοβικής επίθεσης με αλυσίδα ποδηλάτου, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Την Κυριακή 15 Απριλίου ο Bradley βγήκε με την αδελφή του Amanda. Οι δυο τους είχαν ξεκινήσει την βραδιά τους με ποτά σε μια λέσχη μπόουλινγκ και μετά πήγαν για φαγητό: «Είχα μόλις τσιμπήσει δυο μπουκιές από την πίτσα μου, όταν ένας άνδρας, που δεν είχα ξαναδεί στη ζωή μου, πέρασε αργά αργά από δίπλα μου κοιτάζοντάς με επίμονα κι όταν γύρισα και τον κοίταξα κι εγώ μου είπε: “Είσαι f****t.

Ο Bradley δήλωσε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που του έλεγαν κάτι τέτοιο, οπότε απλά τον αγνόησε. Έλα όμως που η αδελφή του παρεξηγήθηκε! Η κοπέλα βγήκε μπροστά για να υπερασπιστεί το αδελφό της και τότε άρχισαν όλα. Ρώτησε λοιπόν τον άγνωστο άνδρα: “Γιατί το είπες αυτό;”


Τα δύο αδέλφια περιγράφουν ότι στη συνέχεια ο άνδρας χτύπησε την Amanda στο πρόσωπο. Τότε, ο Bradley σηκώθηκε για να αναμετρηθεί με τον άγνωστο, ο οποίος του επιτέθηκε με μία αλυσίδα ποδηλάτου.

«Χτύπησε τον αδερφό μου κι έπειτα έβγαλε μία αλυσίδα και συνέχισε να τον χτυπάει» αναφέρει η Amanda. Ο Bradley χτυπήθηκε αρκετές φορές – στο κεφάλι, στο χέρι και στο πόδι, όπως ανέφερε στο Daily Mercury.

«Συνέχισε να τον χτυπάει μέχρι να χάσει τις αισθήσεις του» , περιγράφει η Amanda.

«Προσπάθησα να τον απομακρύνω από τον αδερφό μου, αλλά δεν τα κατάφερα. Νόμιζα ότι ήταν νεκρός, κι ότι απλά βρισκόταν εκεί πεσμένος, έτρεχε αίμα από το κεφάλι του. Ήταν φρικτό να βλέπω τον αδερφό μου έτσι» .




Δες και αυτό!