Έσπασε το πόδι του & τα παυσίπονα τον “έκαναν” ομοφυλόφιλο

18/04/2018
από

«Παρατήρησα ότι η λίμπιντο μου για τις γυναίκες εξαφανίστηκε και ότι άρχισα να αποζητώ την προσοχή των ανδρών» , αναφέρει μετά την φαρμακευτική αγωγή με συγκεκριμένα παυσίπονα.

Ο Scott Purdy ήταν κάποτε λάτρης του γυναικείου φύλου κι ετεροφυλόφιλος, μέχρι που έσπασε το πόδι του. Ο 23χρονος Βρετανός έσπασε το πόδι του και κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής του, άρχισε να παίρνει κάποια συγκεκριμένα παυσίπονα, τα Lyrica. Σήμερα, λοιπόν ισχυρίζεται ότι έχασε το ενδιαφέρον του για τις γυναίκες και ανέπτυξε έλξη για τους άνδρες λόγω αυτού του φαρμάκου.

Παρατήρησα ότι η λίμπιντό μου για τις γυναίκες εξαφανίστηκε και ότι άρχισα να αποζητώ την προσοχή των ανδρών» , δήλωσε στην Daily Mail.

Το Lyrica (Pregabalin), χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του πόνου, της γενικευμένης διαταραχής άγχους. Οι τεκμηριωμένες παρενέργειές του περιλαμβάνουν απώλεια της λίμπιντο και εναλλαγές της διάθεσης, αν κι αυτή είναι η πρώτη φορά που κάποιος ανέφερε αλλαγή στον σεξουαλικό προσανατολισμό.

Παρά την αλλαγή, ο Purdy σχεδιάζει να συνεχίσει να παίρνει το φάρμακο. “Θέλω να συνεχίσω να το παίρνω, γιατί με κάνει να αισθάνομαι ικανοποιημένος από τη σεξουαλικότητά μου” , δήλωσε. “Με έκανε να νιώθω πολύ ανοιχτός. Είναι απελευθερωτικό.

Αναφέρει ότι είχε μία “μικρή περιέργεια” για τους άντρες όταν ήταν μικρός, αλλά έχασε κάθε έλξη για τη σύντροφό του, όταν ξεκίνησε την φαρμακευτική του αγωγή. “Της είπα,” δεν ξέρω τι πραγματικά συμβαίνει σε μένα και της είπα ότι μου αρέσουν οι άνδρες και απλά δεν μπορώ να είμαι μαζί σου. “Έδειξε κατανόηση-όση κατανόηση μπορεί κάποια να δειξει σε μία τέτοια περίπτωση.”

Αφού τελείωσε η σχέση του μαζί της, ξεκίνησε να βγαίνει με έναν άνδρα.

Επί του παρόντος, μιλάω με κάποιον, και σε μερικές εβδομάδες, θα πάω να τον δω» , δήλωσε. “Είναι πραγματικά αυτό που λαχταρώ… Θέλω να είμαι μαζί του αυτή τη στιγμή.




Δες και αυτό!