Η Cynthia Nixon κατεβαίνει για κυβερνήτης της Νέας Υόρκης

20/03/2018
από

Η Cynthia Nixon διανθίζει το βιογραφικό της, όπου εκτός από ηθοποιός και ακτιβίστρια από σήμερα θα γράφει και υποψήφια κυβερνήτης της Νέας Υόρκης.

Τη Δευτέρα (19 Μαρτίου) ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά της για τη θέση της κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που υπήρχαν ήδη από τον Αύγουστο.

Η Nixon κατεβαίνει με τους Δημοκρατικούς, μετά από πρόσκληση του Andrew Cuomo στην πρωτοβάθμια συνεδρίαση του Σεπτεμβρίου, πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές στις 6 Νοεμβρίου.

«Η Νέα Υόρκη είναι το σπίτι μου» , λέει στο βίντεο της ανακοίνωσής της. «Δεν έχω ζήσει ποτέ πουθενά αλλού. Όταν ήρθαμε εδώ, ήμασταν μόνο η μαμά μου κι εγώ και μέναμε σ’ έναν πεζόδρομο, σ’ ένα δωμάτιο πέμπτου ορόφου.

Στη συνέχεια περιγράφει τα σχέδιά της για τη Νέα Υόρκη και τι μπορεί να επιτύχει το κράτος εάν προσπαθήσει:

Αυτό περιλαμβάνει την πλήρη χρηματοδότηση δημόσιων σχολείων, την παροχή προσιτής και φθηνής υγειονομικής περίθαλψης, την έγκριση του νόμου DREAM και πολλά άλλα.

Η καμπάνια της είναι επίσης άμεσα και ρητά εναντίον του Trump.

«Μαζί θα μπορέσουμε να δείξουμε σ’ ολόκληρη τη χώρα και στον κόσμο, ότι στην εποχή του Donald Trump, οι πολίτες της Νέας Υόρκης θα συναντηθούν και θα οδηγήσουν το έθνος μας προς τα εμπρός» .




Δες και αυτό!