Γιατί αποφάσισα να κάνω coming out στην οικογένειά μου και στον κόσμο ως submissive bottom

18/03/2018
από

“Αυτές οι φωτογραφίες είναι ένα μεγάλο “f*** you” σ΄αυτό που η οικογένειά μου, οι φίλοι μου και η κοινωνία πιστεύουν ότι πρέπει να είμαι. Και ένα μεγάλο “αμήν” σ΄αυτό που είναι η μοίρα μου να γίνω.”

Ο Dave Tyson εργάζεται ως personal trainer στη Bιρτζίνια των ΗΠΑ. Πέρα από τις συμβουλές για το σώμα, ο Tyson θέλει να μοιράζεται και κάποιες του σκέψεις με τον κόσμο. Έχει μάλιστα και το δικό του κοινό στο Instagram και το YouTube.

Πριν από λίγες μέρες, αποφάσισε να αποκαλύψει κάποια πράγματα για τον εαυτό του, μέσω μιας ανάρτησης στο instagram. Συγκεκριμένα ανακοίνωσε ότι “προτιμά τον ρόλο του submissive bottom στο σεξ”.

Το κείμενο που ανέβασε, μαζί με μια σειρά από φωτογραφίες, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έκανε αυτή την ανακοίνωση.

Η πρώτη φωτογραφία του λειτουργούσε ως προειδοποίηση για τους συγγενείς, ώστε να μην συνεχίσουν να διαβάζουν ή αν το κάνουν να είναι με δική τους ευθύνη. Οι επόμενες δύο φωτογραφίες δείχνουν τον Dave να φορά ένα jockstrap.

“Μεγαλώνοντας ως ένας μαύρος άνδρας διδάχθηκα ότι δεν μου επιτρέπεται να είμαι ευαίσθητος ή εκδηλωτικός, γιατί αυτό ήταν κάτι πολύ gay”, αναφέρει χαρακτηριστικά. «Δεν μου επιτρεπόταν να είμαι στοργικός, γιατί αυτό σήμαινε ότι ήμουν αδύναμος! Οι μαύροι άνδρες δεν ζητούν από τους άλλους άνδρες αγκαλιές! Είμαστε σκληροί και δεν ασχολούμαστε με συναισθήματα.”

«Έτσι, κρύφτηκα σε μια ντουλάπα για χρόνια και έκανα ό,τι έπρεπε να κάνω για να ταιριάζω στο καλούπι που έχει φτιάξει η κοινωνία για το πώς ένα μαύρος άνδρας πρέπει να είναι. Στο τέλος, όμως, αποφάσισα να βγω! Είμαι gay και μου αρέσει να είμαι gay, αλλά δεν θα σταματήσω εδώ.”

«Ακόμα και σ΄αυτή την περίπτωση, όμως ,είναι σαν να υπάρχει ένα εγχειρίδιο, σχετικά με το πως πρέπει να είναι ένα μαύρος gay άνδρας! Πρέπει να είναι ο δυναμικός, ο τοπ και ο κυρίαρχος. Και σε αυτό όμως αντιμετώπιζα μια σύγκρουση και μια σύγχυση.”

“Το να είσαι τοπ είναι κάτι ωραίο, αλλά δεν είναι για εμένα. Είμαι αρκετά δυναμικός τύπος, αλλά όταν είμαι με κάποιον άλλον άνδρα προτιμώ να είμαι ο υποτακτικός. Μετά από δύο χρόνια σύγχυσης, συνειδητοποίησα τελικά αυτή τη μοναδική αλήθεια. Δεν ζούσα ως ο άνδρας που ήθελα να γίνω, αλλά ως ο άνδρας που ήθελε η κοινωνία”

“Τώρα κάποιοι από εσάς θα πείτε: Τι σχέση έχουν αυτές οι φωτογραφίες;’ Λοιπόν, αυτές οι φωτογραφίες είναι ένα μεγάλο “f*** you” σ΄αυτό που η οικογένειά μου, οι φίλοι μου και η κοινωνία πιστεύουν ότι πρέπει να είμαι. Και ένα μεγάλο “αμήν” σ΄αυτό που είναι η μοίρα μου να γίνω.”

“Συνεχίζοντας θέλω να πω ότι είμαι ένας περήφανος μαύρος gay άνδρας. Ναι μπορεί να είμαι δυναμικός και επιθετικός, αλλά με τον σύντροφό μου είμαι ένας περήφανος submissive bottom και αρνούμαι πια να ντρέπομαι για αυτό”.

“Αν θεωρείτε ότι αυτό με κάνει λιγότερο άνθρωπο, ο εαυτός μου μου λέει το αντίθετο…”

“Το μήνυμα! Αναδημιουργήστε τον εαυτό σας! Αγκαλιάστε αυτό που είστε και όχι αυτό που θέλουν ή λένε οι άλλοι ότι πρέπει να είστε! Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε την καλύτερη ζωή σας, προσπαθώντας να ζήσετε ως κάποιος άλλος! “




Δες και αυτό!