Η Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία εφαρμόζει νέες LGBTI-friendly πολιτικές

26/02/2018
από

Η Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία (ΙΠΑ) έχει ήδη αρχίσει να φιλοξενεί ομάδες LGBTI υποστήριξης στην έδρα της στο Τελ Αβίβ και σχεδιάζει να προχωρήσει σε νέες νέες LGBTI-friendly αλλαγές πολιτικής.

Ο Γενικός Ταξίαρχος της ΙΠΑ, Natan Yisraeli κάνει συχνά meetings με LGBTI άτομα, που υπηρετούν στον στρατό για να συζητήσουν τις ανάγκες τους και το πώς θα μπορούσε η ΙΠΑ να γίνει πιο φιλική προς την LGBTI κοινότητα.

Η ΙΠΑ έχει δημιουργήσει ομάδες LGBTI υποστήριξης στην έδρα της στο Τελ Αβίβ. Εκεί, μια σειρά συναντήσεων με εξέχουσες LGBTI προσωπικότητες βοηθούν τα LGBTI άτομα που υπηρετούν στον στρατό να γνωρίσουν το ένα το άλλο.

«Γνωρίζουμε πώς να παρέχουμε μοναδικές λύσεις για τα τρανς άτομα που υπηρετούν ως στρατιώτες, χωρίς να βλάπτεται το υπόλοιπο προσωπικό ή η ετοιμότητα της αποστολής» , δήλωσε ένας ανώτερος αξιωματικός της αεροπορίας στο Israel National News. «Υπάρχουν αρκετά άτομα που υπηρετούν σε θέση πιλότου, που βγήκαν από τη ντουλάπα χωρίς δυσκολία, συμπεριλαμβανομένων των μαχητικών αεροσκαφών» .

Η ΙΠΑ έχει αναφερθεί ότι ήταν πάντα πιο φιλελεύθερη. Για παράδειγμα, πέρσι παρουσίασαν ένα ομόφυλο ζευγάρι για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Οικογένειας, παρά τις διαμαρτυρίες.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!