Τους είπαν ότι ένα gay φιλί δεν είναι “family-friendly”

21/02/2018
από

Ένα ομόφυλο ζευγάρι βγήκε να απολαύσει ένα ρομαντικό δείπνο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όταν ο υπεύθυνος του εστιατορίου, τους έκανε παρατήρηση για το φιλί που αντάλλαξαν στο “family-friendly” εστιατόριό του.

Ο Angus Reilly κι ο Sam Anderson, φοιτητές του London School of Economics, επέλεξαν το Mumbai Inn στην πόλη του Λέστερ, στην Αγγλία για να περάσουν το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου. Αφού αντάλλαξαν δώρα, έδωσαν ένα φιλί – και τότε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Andaz Rana, πλησίασε στο τραπέζι τους, στάθηκε από πάνω τους, και τους είπε ότι “κάποιος από τους πελάτες δεν αισθανόταν άνετα” με το φιλί τους.

Ο 20χρονός Anderson, είπε στο BBC News, “Έπαθα σοκ. Σηκωθήκαμε και φύγαμε αμέσως.”

Έπειτα, μία σερβιτόρα που παρακολούθησε το σκηνικό τους ακολούθησε, βγήκε έξω, και ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του manager, την οποία χαρακτήρισε ως ομοφοβική. Αγκάλιασε και τους δυο, τον Reilly και τον Anderson.

Αυτό που μας εξέπληξε περισσότερο ήταν ο επιβλητικός τόνος του, και το γεγονός ότι αναφέρθηκε σε “family-friendly” είπε ο Anderson προσθέτοντας ότι: “Δεν αισθανθήκαμε άνετα σε αυτό το εστιατόριο – δεν αισθανθήκαμε ευπρόσδεκτοι” .

Ο Rana ζήτησε συγγνώμη και εξήγησε ότι φέρεται με ισότητα σε όλους τους πελάτες του. Όμως, κάποιοι άλλοι πελάτες είχαν θέμα, επειδή είχαν φέρει μαζί το παιδί τους, εκείνοι ήταν, που δήλωσαν δυσαρεστημένοι, που έπρεπε να καθίσουν δίπλα σε ένα gay ζευγάρι.

Φυσικά, η συγγνώμη του Rana προκάλεσε έναν χείμαρρο από αρνητικά σχόλια στα social media και εννοείται ότι πολλοί ήταν εκείνοι, που διέδωσαν την είδηση, ώστε να μην επιλέγει ο κόσμος το συγκεκριμένο εστιατόριο.




Δες και αυτό!