Η απάντηση του συγγραφέα της σειράς “The Exorcist” σε ομοφοβικούς

06/12/2017
από

Η σειρά “The Exorcist” δέχτηκε επίθεση από ομοφοβικούς, εξαιτίας ενός gay φιλιού στη 2η σεζόν: «Είμαι ευτυχής που αυτό κατέστρεψε τη σειρά για εσάς» .

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής, συγγραφέας και παραγωγός της τηλεοπτικής σειράς του sequel της γνωστής ταινίας τρόμου “The Exorcist” απάντησε στις κριτικές που δέχτηκε η σειρά, εξαιτίας ενός ομόφυλου φιλιού.

Ο Τζέρεμυ Σλέιτερ δεν άφησε να πέσει κάτω, η κριτική που ακολούθησε με αφορμή την προβολή ενός παθιασμένου ομόφυλου φιλιού, μεταξύ των χαρακτήρων της σειράς, πάτερ Μάρκους Κέιν (που ενσαρκώνει ο ηθοποιός Μπεν Ντάνιελς) και του Πίτερ Μόροου (που ενσαρκώνει ο ηθοποιός Κρίστοφερ Κουζινς) σε ένα από τα επεισόδια της 2ης σεζόν. Και φυσικά, είχε μια σαφή απάντηση στα ομοφοβικά μηνύματα, που δέχτηκε στο Twitter.

Μιλώντας στο Sci-Fi Bulletin, ο Σλέιτερ είπε: “Δε νομίζω ότι υπήρξε τόσο μεγάλη αντίδραση. Εμφανίστηκε ένα ζευγάρι ομοφοβικών στο Twitter κι η απάντησή μου ήταν: “Ωραία, άντε και γ***. Χαίρομαι που δε σας άρεσε, χαίρομαι που κατέστρεψε τη σειρά για εσάς. Δε θα έπρεπε να έχετε καλά πράγματα στη ζωή σας» .

Και συνέχισε:

Εάν ένα ομοφοβικό άτομο δε μπορεί να παρακολουθήσει τη σειρά πια, επειδή ένας από τους χαρακτήρες είναι gay, τότε χαίρομαι, γιατί κάτι καλό έχει βγει από αυτό” .

Και κλείνοντας, πρόσθεσε ο Σλέιτερ:

Είναι το 2017 και εξακολουθούμε να έχουμε ανθρώπους, που ρίχνονται σε διασκεδαστικές διαμάχες στο διαδίκτυο, επειδή δε θέλουν να δουν gay χαρακτήρες. Νομίζω, ότι αυτό θα είναι το κύκνειο άσμα μιας συγκεκριμένης φυλής δεινοσαύρου, που έχει πάρει στο δρόμο της προς την εξαφάνιση, οπότε αφήστε τους να κλοτσήσουν και να ουρλιάξουν, καθώς αποχωρούν» .

 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!