Αυτός ο πορνοστάρ ξύπνησε από υπερβολική δόση και βρήκε 3 άνδρες να τον βιάζουν

30/09/2017
από

Ο Kayden Gray είναι πορνοστάρ και escort. Πρόσφατα, μίλησε στο Gay Star News για την πρώτη φορά που δέχθηκε βίαιη σεξουαλική επίθεση, ενώ ήταν σε ένα συνάντηση με άλλους.

“Μου έλεγαν να μην αφήσω κανέναν να με γαμήσει…”.

Κατά τη διάρκεια ενός chemsex party, ο ίδιος δε γνώριζε και το HIV status των άλλων. Κάποια στιγμή λιποθύμισε από – όπως πιστεύει – υπερβολική δόση “G” ή κεταμίνης. Όταν ξύπνησε ανακαλύψε ότι 3 άνδρες τον βίαζαν χωρίς προφυλακτικό, ενώ υπήρχε άλλος ένας στο δωμάτιο που παρακολουθούσε και έκλαιγε.

“Μου έδωσαν πολλά ναρκωτικά…”

Μετά τον βιασμό, ο Gray αιμοραγούσε από τον πρωκτό, ενώ ο λαιμός πονούσε φρικτά. Από εκείνο το σημείο άρχισε να νιώθει άσχημα και έτσι ένας απ΄αυτούς τον έσυρε στο μπάνιο. Aν και ήταν άρρωστος, ο άνδρας αυτός έβαλε το πέος του στο στόμα του Gay και τον κατούρησε.

Το επόμενο 24ωρο, ο Gray πήρε Post-Exposure Prophylaxis (PEP) για να αποτρέψει τη μετάδοση. Παρόλα αυτά το πάρτι συνεχίστηκε όπως και τα επικίνδυνα σκηνικά.

Ο Gray δε χρησιμοποιεί τη λέξη “βιασμό”, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Όπως πολλοί άλλοι που παίρνουν ναρκωτικά στο σεξ, αυτά τα περιβάλλοντα δημιουργούν ασαφείς αντιλήψεις και εικόνες. Τονίζει, όμως, ότι τώρα “αυτή η συζήτηση πρέπει να γίνει”.

«Ως gay άνδρας που έχει μεγαλώσει σε έναν straight κόσμο … έχω θέματα γύρω από την αρρενωπότητα. Η σεξουαλική επίθεση σε κάνει να μοιάζεις με θύμα. Στην πραγματικότητα, γίνεσαι θύμα εκείνη ακριβώς τη στιγμή. Αλλά πολλοί άνθρωποι το καταπιέζουν αυτό. Πίστευα ότι το chemsex είναι το καλύτερο σεξ και το πίστευα για μερικά χρόνια. Τότε συνειδητοποίησα ότι υπάρχει ένα όριο και εγώ το έφτασα.”




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!