Συνάντηση Θεοδωράκη με εκπροσώπους της LGBT κοινότητας

23/09/2017
από

H συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία του Ποταμιού στο πλαίσιο της επικείμενης συζήτησης στη Βουλή για το νομοσχέδιο που αφορά στη «νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου»

«Είμαστε μαζί σας και αυτό το έχουμε αποδείξει στην πράξη . Και η προηγούμενη ζωή μας το μαρτυρά αυτό, αλλά και η μέχρι τώρα πορεία μας στην πολιτική. Δεν θα προδώσουμε τα πιστεύω μας και θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη για τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα και στη Βουλή αλλά και στην κοινωνία. Εμείς δεν πιστεύουμε σε μια πολιτική Δευτέρα Παρουσία. Η ζωή εξελίσσεται τώρα, άρα αν μπορούμε να διορθώσουμε κάτι θα πρέπει να το κάνουμε» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνάντησή του με εκπροσώπους φορέων και συλλογικοτήτων της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ το απόγευμα της Παρασκευής στο Free Thinking Zone.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών (ΣΥΔ), την κοινότητα Colour Youth, από την ομάδα Υπερήφανοι Γονείς, από τις Οικογένειες Ουράνιο Τόξο, ένας γονέας intersex παιδιού καθώς και εκπρόσωποι από το Athens Pride, τους Proud Seniors, την Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας (ΟΛΚΕ) και ο αξιωματικός Μιχάλης Λώλης, από το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας, μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΛΟΑΔ Αστυνομικών.

φωτογραφία/πληροφορίες: protothema.gr




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!