Αστέρι της σειράς Beverly Hills: “Αν ο γιος μου θέλει να φορέσει ένα φόρεμα; Καταπληκτικό. Καλό για τον ίδιο…”

09/09/2017
από

Τον Brian Austin Green τον γνωρίσαμε μέσα από την ιστορική σειρά Beverly Hills – 90210, ενώ πιο πρόσφατα για τη σχέση του με την Megan Fox.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, ο Green υπερασπίστηκε τις ενδυματολογικές επιλογές του 4χρονου γιου τους.

Αφορμή για την ερώτηση του δημοσιογράφου ήταν κάποιες φωτογραφίες που είδαν το φως τη δημοσιότητας και έδειχναν τον γιο τους να είναι ντυμένο με ένα φόρεμα.

Στη συνέντευξη, που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, ο Green λέει ότι δεν ενδιαφέρεται για το τι σκέφτονται ή λένε οι άνθρωποι.

«Είναι 4 και αν θέλουμε να του το φορέσουμε, τότε μπορεί να το φορέσει», σχολίασε ο ίδιος.

“Είναι η ζωή του. Δεν έχει να κάνει με τα ρούχα μου… Πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να είναι ο εαυτός τους και να μπορούν να τον εκφράζουν όπως θέλουν…”

«Νιώθω ότι η ηλικία των 4 ή 5 είναι μια περίοδος που θα πρέπει να διασκεδάζει. Δεν βλάπτει κανέναν με το να φοράει φόρεμα. Έτσι, αν θέλει να φορέσει ένα φόρεμα; Καταπληκτικά. Καλό για τον ίδιο…”

“Ο Νώε φορέει φορέματα. Έτσι, δεν υπάρχουν κανόνες. Μπορείς να είσαι ό, τι θέλεις να είσαι στο σπίτι μου! Και σε αυτό λέμε: Μπράβο. Πρέπει όλοι να είμαστε ελεύθεροι να εκφραζόμαστε ελεύθερα και να ντυνόμαστε όπως θέλουμε, ανεξάρτητα από την ηλικία ή το φύλο.”




Δες και αυτό!