Αυτά τα αδέρφια θέλουν η Αυστραλία να καταψηφίσει την ισότητα στον γάμο (ή το αντίθετο)

02/09/2017
από

Van Vuuren αδέρφια επιστρατεύτηκαν για να ενημερώσουν τους πολίτες της Αυστραλίας, σχετικά με τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να ψηφίσουν “όχι” στο επερχόμενο δημοψήφισμα για την ισότητα του γάμου.

Οι λόγοι -σύμφωνα με τους ίδιους- πολλοί: η παράδοση, η νομοθεσία και κυρίως η Βίβλος.

Ένα από τα αδέρφια (Connor) δηλώνει: «Είναι σημαντικό να παρουσιάσουμε μια ισορροπία επιχειρημάτων. Εδώ είναι μια σειρά από λόγους για τους οποίους πρέπει να ψηφίσετε όχι.
Ο γάμος είναι σαφώς καθορισμένος εντός της αυστραλιανής νομοθεσίας μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας και είναι σημαντικό να διατηρήσουμε αυτόν τον ορισμό…”

Στη συνέχεια τον λόγο παίρνει και ο άλλος αδερφός (Christiaan): «Επειδή τα παιδιά χρειάζονται μια μαμά και έναν μπαμπά. Δεν πειράζει ποια είναι η μαμά, ποιος είναι ο μπαμπάς, πόσο μισούν ο ένας τον άλλον, πόσο καταστρέφουν τα παιδιά, πόση μεθ καπνίζουν».

Αργότερα ο Connor προσθέτει: «Ναι, αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι ότι ένας έχει πέος και η άλλη κόλπο. Είναι ένα πράγμα για τις λεσβίες να κάνουν σεξ σε πορνό, με το οποίο αυνανίζομαι, και άλλο αυτό να γίνεται μέσα στην ιερότητα του γάμου».

Φυσικά το βίντεο είναι ειρωνικό και προσπαθεί να τονίσει τα χαζά επιχειρήματα όσων αντιμάχονται την ισότητα στον γάμο στην Αυστραλία.




Δες και αυτό!