Σεξεργάτρια στην Αυστραλία προσφέρει έκπτωση στους πελάτες της που θα ψηφίζουν υπέρ των gay γάμων

23/08/2017
από

Μια queer σεξεργάτρια και ακτιβίστρια στην Αυστραλία αποφάσισε να προσφέρει έκπτωση στους πελάτες της, που θα ψηφίζουν υπέρ της ισότητας στον γάμο.

Ο λόγος για την Amber Leigh, η οποία αποφάσισε να κάνει τη δική της εκστρατεία ώστε τα ομόφυλα ζευγάρια στη χώρα να μπορέσουν να παντρευτούν.

Η ίδια ελπίζει ότι, μ΄αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες της θα συνειδητοποιήσουν το πόσο σημαντικό είναι να ψηφίζουν θετικά στην επερχόμενη ψηφοφορία.

“Μάχομαι για τα ανθρώπινα δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένων και των LGBTI και η Αυστραλία έχει ακόμη αρκετό δρόμο να διανύσει προς αυτή την κατεύθυνσηΚαταλαβαίνω ότι αρκετοί άνθρωποι εμμένουν στις απόψεις τους και αυτή η έκπτωση που προσφέρω δεν αρκεί για να το αλλάξει αυτό. Κρατώντας, όμως, τη συζήτηση ανοιχτή είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε σ΄αυτό το σημείο. Όσοι περισσότερο ενημερωμένοι είναι, τόσες περισσότερες οι πιθανότητες να ψηφίσουν υπέρ. Ποτέ δεν ξέρουμε τι θα μας φέρει η ζωή και θα ήθελα να είχα την επιλογή του γάμου, αν κάποια μέρα το αποφασίσω…”




Δες και αυτό!