Νεαρός gay άνδρας επιζεί από θανατηφόρα επίθεση στο Manchester

18/08/2017
από

Ο gay νεαρός άνδρας δέχτηκε βάναυση επίθεση από αγνώστους, μετά από νυχτερινή έξοδο και μεταφέρθηκε στο Greater Manchester.


Ο Carl Johnson μετακόμισε πρόσφατα στο Rochdale, στο Greater Manchester προς αναζήτηση εργασίας. Το βράδυ βγήκε σε μία pub για ναγνωρίσει τη νυχτερινή ζωή της πόλης και τους ανθρώπους της. Στο δρόμο για το σπίτι του, τρεις άνδρες και μια γυναίκα του επιτέθηκαν.

Έμεινε στο έδαφος μαζεμένος «σαν μπάλα» , καθώς από την επίθεση έφτασε να έχει σπασμένο κρανίο και αιμορραγία του εγκεφάλου και «τον εγκατέλειψαν εκεί ως νεκρό» . Έφερε κι άλλους τραυματισμούς στο πρόσωπο και το σώμα του. Το σαγόνι του ήταν σπασμένο, έσπασαν κάποια από τα πλευρά του κι είχε και σπασμένο αντίχειρα. Οι γιατροί λένε ότι είναι τυχερός που δεν πέθανε στην άσφαλτο.

Η οικογένειά του υποπτεύεται ότι η επίθεση ήταν ομοφοβικό έγκλημα μίσους. Ο αδερφός του Carl, Mark είπε στην The Independent: «Είναι ολοφάνερο ότι είναι gay, λόγω του στυλ του και του τρόπου που μιλάει» .

Ο Mark ενημέρωσε επίσης για την κατάσταση του αδερφού του: «Δεν είναι μαχητής. Μια ριπή αέρα θα τον διέλυε. Δεν τα πηγαίνει καλά. Βρίσκει και χάνει τις αισθήσεις του συνεχώς και έπρεπε να πάρει ισχυρότερο παυσίπονο» .

Ο Mark ξεκίνησε μια καμπάνια στο Facebook για να προσπαθήσει να βρει περισσότερες πληροφορίες, με σκοπό να εντοπιστούν οι ένοχοι.




Δες και αυτό!