Aaron Carter: “Έχω κάνει σχέση και με άνδρες και με γυναίκες”

07/08/2017
από

Ο Αaron Carter έκανε coming out μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα στο Twitter.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα του με μία ανάρτηση που έκανε εχθές στο Twitter, αποκαλύπτοντας ότι στον παρελθόν είχε σχέση με τόσο με γυναίκες όσο και με άνδρες. 

Παραδέχτηκε, επίσης, ότι η μυστικότητα γύρω από τη σεξουαλικότητά ήταν πάντα ένα βάρος που ήθελε να διώξει από τη ζωή του.

“Για να ξεκινήσω, θα ήθελα να πω ότι αγαπώ τον κάθε ένα θαυμαστή μου ξεχωριστά. Υπάρχει κάτι που θα ήθελα να πω, που νιώθω ότι είναι σημαντικό για τον εαυτό μου και για την ταυτότητά μου και που υπήρξε βάρος στο στήθος για σχεδόν τη μισή μου ζωή. 

Αυτό δε μου φέρνει ντροπή, απλά ένα βάρος και ένα φορτίο που κουβαλούσα για πολύ καιρό και που θέλω να φύγει από πάνω μου…”

Ο νεότερος αδερφός του Νick Carter των Backstreet Boys, συνέχισε: “Μεγάλωσα μέσα σ΄αυτή τη βιομηχανία του θεάματος από πολύ μικρή ηλικία και όταν ήμουν περίπου 13 ετών άρχισα να βρίσκω τα αγόρια και τα κορίτσια ελκυστικά.

Πέρασαν τα χρόνια που το σκεφτόμουν αυτό, αλλά ήταν μέχρι τα 17 μου – μετά από λίγες σχέσεις με κορίτσια- που είχα την εμπειρία με ένα αγόρι, για το οποίο ένιωθα έλξη και που μεγαλώσαμε μαζί…”

Ο Aaron έχει πουλήσει 10 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο ενώ έχει κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ στούντιο.




Δες και αυτό!