Σταυρουδάκι reaction απαιτούν από το Facebook ομοφοβικοί & τρανσφοβικοί χριστιανοί

30/06/2017
από

Ομοφοβικοί και τρανσφοβικοί χριστιανοί απαιτούν από το Facebook να δημιουργήσει ένα σταυρουδάκι reaction μετά τη δημιουργία και διάδοση της σημαίας του Pride.

Τα αιτήματα καθοδηγούνται από τον ευαγγελιστή Joshua Feuerstein, πρώην τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό παραγωγό.

Ο Feuerstein, ο οποίος σήμερα τελεί χρέη πάστορα στις ΗΠΑ, έχει γίνει γνωστός για τις ομοφοβικές και τρανσφοβικές του απόψεις, τις οποίες μοιράζεται ηλεκτρονικά με πάνω από δύο εκατομμύρια ακόλουθους. Ο ευαγγελιστής μοιράστηκε την παραπάνω εικόνα στο Facebook, που λέει ότι οι Χριστιανοί “περιμένουν” ένα θρησκευτικό reaction.

Παρά τον μεγάλο αριθμό των ακολούθων του Feuerstein που υποστηρίζουν τις ομοφοβικές και τρανφοβικές του απόψεις, μια τεράστια πλειοψηφία ανταπάντησε σε αυτό, αποκαλώντας την ιδέα γελοία.

Κάποιος σχολίασε ότι αν δημιουργηθεί ένα σταυρουδάκι reaction θα πρέπει να συμπεριληφθούν κι όλα τ’ άλλα θρησκευτικά σύμβολα άλλων θρησκειών, όπως το εβραϊκό αστέρι, η ημισέληνος του Ισλάμ, το Yin Yang κτλ.

Ένα άλλο άτομο σχολίασε ότι το reaction του Pride είχε σκοπό να “δείξει υποστήριξη σε μία μερίδα του πληθυσμού μας, που έχουν παραβιαστεί οι ελευθερίες της” .

Είναι για τους άνδρες και τις γυναίκες που έχουν αποκλειστεί από την κοινωνία. Άνθρωποι που έχουν κακοποιηθεί και έχουν υποτιμηθεί και αισθάνονται ντροπή ολόκληρη τη ζωή τους, μερικοί φτάνοντας μέχρι το σημείο της αυτοκτονίας, για το απλό γεγονός ότι αγαπούν κάποιον άνθρωπο του ίδιου φύλου» , σχολιάζει κάποιο άτομο, ενώ ένα άλλο λέει: “Υπάρχει ένα reaction για το Pride επειδή η κοινότητα των ΛΟΑΤ αντιμετωπίζει πραγματικά διώξεις. Μόλις οι άνθρωποι στη χώρα αυτή σταματήσουν να προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τις θρησκευτικές ή τις προσωπικές τους πεποιθήσεις για να μας ξεγυμνώσουν από τα δικαιώματά μας, δεν θα χρειαζόμαστε πλέον αυτό το reaction» .

Ορισμένοι άνθρωποι χαρακτήρισαν τον πάστορα «υποκριτή» επειδή δε δέχεται τα ΛΟΑΤ άτομα. Ο ευαγγελιστής μάλιστα έχει πει στο παρελθόν ότι η ισότητα στον γάμο θα πρέπει να καταπολεμάται με όπλα. Πιο πρόσφατα, έκανε μποϊκοτάζ τα Starbucks επειδή έκαναν το χριστουγεννιάτικο φλιτζάνι τους λευκό και στα McDonald’s για τα κουτιά για τις τηγανιτές πατάτες που κυκλοφόρησαν στα χρώματα του ουράνιου τόξου στην Ουάσιγκτον DC κατά τη διάρκεια των εορτασμών Pride.

Ο Feuerstein έγραψε μάλιστα ότι “ο γίγαντας των fast food προφανώς έγινε gay. ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΣ! Η McDonald’s κυκλοφόρησε σήμερα το RAINBOW FRIES προς τιμήν του GAY PRIDE! Έχω κουραστεί από εταιρείες που προσπαθούν να επηρεάσουν τις οικογένειές μας με αυτόν τον τρόπο. Πείτε το στον κόσμο ανθρώπους να το ξέρει και να σταματήσει να παίρνει φαγητό από τα McDonald’s! Επιπλέον, το φαγητό τους είναι χάλια. Πραγματικά




Δες και αυτό!