Έξαλλος ο Μακρόν με την “αχαλίνωτη ομοφοβία” και τον “έντονο μισογυνισμό”

11/05/2017
από

Για “αχαλίνωτη ομοφοβία” κι “έντονο μισογυνισμό” κατηγόρησε τους αντιπάλους ο Εμανουέλ Μακρόν σε συνέντευξη που έδωσε πριν 4 ημέρες στη Le Parisien.

Συγκεκριμένα, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Γαλλίας ισχυρίστηκε ότι ο μισογυνισμός και η ομοφοβία ευθύνονται για τις αναφορές ότι δεν μπορεί να είναι ερωτευμένος με τη σύζυγό του, που είναι 24 χρόνια μεγαλύτερή του.


Σάλος έχει προκληθεί στα κοινωνικά δίκτυα της Γαλλίας με το νέο εξώφυλλο του σατυρικού εντύπου Charlie Hebdo. Το εβδομαδιαίο έντυπο παρουσιάζει τον νέο πρόεδρο να ακουμπάει το χέρι του στην κοιλιά της Μπριζίτ Μακρόν που κυοφορεί κι εκείνη να λέει για τον καρπό της «θα κάνει θαύματα».

«Αν ήμουν 20 χρόνια μεγαλύτερος από τη σύζυγό μου, κανείς δεν θα σκεφτόταν ούτε για ένα δευτερόλεπτο ότι δεν θα ήμουν σύντροφος», είπε και συνέχισε: «Επειδή είναι 20 χρόνια μεγαλύτερή μου πολύς κόσμος λέει “Αυτή (η σχέση) δεν μπορεί να είναι αξιόπιστη, δεν μπορεί να είναι υπαρκτή”».

Όσον αφορά στους ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν ότι είναι gay, ο Μακρόν έκανε λόγο για «αχαλίνωτη ομοφοβία» καθώς ο κόσμος τον κατηγορούσε ότι είναι ομοφυλόφιλος λες και πρόκειται για «λεκέ» ή για «κρυμμένη ασθένεια».

«Αν ήμουν gay θα το έλεγα», είπε, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου και παράλληλα, δήλωσε ότι οι άνθρωποι που εμπορεύονται ή δέχονται τέτοιες φήμες έχουν «χάσει την αίσθηση της πραγματικότητας» και έχουν «μεγάλο πρόβλημα με την ομοφυλοφιλία».

«Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με την παρουσίαση της κοινωνίας και (πώς βλέπουν) τη θέση των γυναικών», πρόσθεσε.




Δες και αυτό!