Γιατί οι σόσιαλ λογαριασμοί του Ισλαμικού Κράτους γέμισαν με gay πορνό

25/04/2017

Τον χάκερ που γέμισε τα προφίλ του Ισλαμικού Κράτους (ΙSIS) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με gay porno, συγχαίρουν χρήστες του διαδικτύου απ΄όλο τον κόσμο.

Ο χάκερ, που είναι γνωστός με το ψευδώνυμο WachulaGhost, άρχισε να “επιτίθεται” στους λογαριασμούς του ISIS μετά την επίθεση στο κλαμπ Pulse στο Ορλάντο.

Ο WachulaGhost δήλωσε, πρόσφατα, ότι κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση σε περισσότερους από 250 – social- λογαριασμούς που ανήκουν σε υποστηρικτές του ISIS, προκαλώντας έτσι και την έντονη αντίδρασή τους. Πολλοί είναι, μάλιστα, αυτοί που απείλησαν να τον σκοτώσουν. Ο WachulaGhost, πάντως, σε κάθε λογαριασμό ανεβάζει και μια rainbow σημαία ενώ προσθέτει φωτογραφίες και links από gay πορνό.

“Λαμβάνω πολλές εικόνες αποκεφαλισμού… απειλές θανάτου. ‘Θα σε σκοτώσουμε’ μου γράφουν κι αυτό είναι καλό γιατί αν επικεντρωθούν σ΄εμένα δε θα κάνουν κάτι άλλο…

Αν οι άνθρωποι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram αντιδράσουν κι κάνουν κάτι, αυτό θα βοηθούσε. Κάποιες φορές πρέπει ν΄αντιδράς και να κάνεις την αλλαγή για έναν καλό σκοπό…”

 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!