Αστέρι του Stranger Things κάνει coming out ως bisexual

20/04/2017
από

Ένα απ’ τα νεαρά αστέρια του Stranger Things αποκάλυψε πρόσφατα ότι είναι bisexual.

O λόγος για τη Shannon Purser, που υποδύεται την Barb στην επιτυχημένη σειρά του Netflix.

H 19χρονη ηθοποιός έκανε coming out στο Twitter, μετά από μια συζήτηση με τους θαυμαστές της νέας σειράς στην οποία συμμετέχει (Riverdale).

Κάποιοι απ’ τους θαυμαστές κατηγόρησαν τη σειρά, επειδή ότι δεν προχώρησε την ερωτική ιστορία, μεταξύ δύο βασικών γυναικείων χαρακτήρων.

Σ΄ένα tweet της, που διέγραψε στη συνέχεια, η Purser αναρωτήθηκε, “γιατί είναι τόσο σημαντικό να προχωρήσει αυτή η ερωτική ιστορία”.

“Το Riverdale είχε την ευκαιρία ν΄ανοίξει τις πόρτες σε κάτι ριζοσπαστικό, κάτι που θα σήμαινε πολλά για τόσα  νέα κορίτσια”, της απάντησε ένας χρήστης.

“Το καταλαβαίνω αυτό, η ορατότητα είναι τόσο δυναμική και σημαντική”, απάντησε η Purser. “Αλλά δε γράφουμε εμείς τη σειρά. Δεν έχουμε κυριολεκτικά κανέναν λόγο στο τι γίνεται”.

Λίγες ώρες αργότερα, η Purser επέστρεψε στο Twitter μ΄ένα μήνυμα, τονίζοντας ότι ποτέ δε θα έκανε κάτι σκόπιμα για να αποθαρρύνει τους θαυμαστές των LGBT χαρακτήρων. Επιπλέον αποκάλυψε ότι είναι bisexual.

“Κανονικά δεν τα κάνω αυτά, αλλά κατάλαβα τώρα ότι είναι μια καλή στιγμή όπως κάθε άλλη για να μιλήσουμε πιο προσωπικά. Πρόσφατα έκανα coming out ως bisexual στην οικογένειά μου και στους φίλους μου. Είναι κάτι που ακόμη επεξεργάζομαι και προσπαθώ να καταλάβω και δε μ΄αρέσει να μιλάω γι΄αυτό τόσο πολύ…” 

 




Δες και αυτό!