To δυνατό μήνυμα του Cumming προς τον αρχηγό της Τσετσενίας

18/04/2017
από

Ο Alan Cumming έστειλε ένα μήνυμα μέσω των social media στον αρχηγό της Τσετσενίας Ramzan Kadyrov: “Ο κόσμος σας παρακολουθεί.

Ο Cumming αναφέρεται στην είδηση για τα στρατόπεδα που έχουν στηθεί στην Τσετσενία με στόχο τους gay άνδρες:

Γνωρίζουμε ότι gay άνδρες συλλαμβάνονται στη χώρα σας και βασανίζονται, υπόκεινται σε ηλεκτροσόκ και διώκονται με τον πιο φρικτό τρόπο. Το αρνείστε. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας σας λέει, ότι αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν στη χώρα σας, γιατί εκεί δεν υπάρχουν gay άτομα. Ε, λοιπόν, έχω να σου πω κάτι: Υπάρχουν.”

Οι υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αναφέρουν, ότι έχουν συλληφθεί τουλάχιστον 100 άνδρες στην Τσετσενία, ενώ τουλάχιστον τρία άτομα έχουν οδηγηθεί στον θάνατο.

A message for Ramzan Kadyrov, leader of Chechnya! @kadyrov_95 @kadyrov_95eng

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alan Cumming (@alancummingsnaps) στις

Ο Cumming συνεχίζει στο μήνυμά του προς τον Kadyrov: “Υπάρχουν πολλά gay άτομα παντού. Υπήρχαν πολλά ιστορικά πρόσωπα, που ήταν gay. Υπάρχουν gay άνθρωποι που δουλεύουν για σένα, υπάρχουν gay άτομα μεταξύ των 2.6 εκατομμυρίων ανθρώπων που σε ακολουθούν στο Instagram. Πιθανόν να υπάρχουν gay άτομα μέσα στην οικογένειά σου – απλά δεν το ξέρεις ακόμη, γιατί φοβούνται πάρα πολύ να είναι ο εαυτός τους. Θα σε συμβούλευα να ξυπνήσεις και θα σε παρακαλούσα να σταματήσεις αυτή την φοβερή δίωξη, γιατί οι gay άνδρες είναι μέρος της ανθρωπότητας και μ’ αυτό που κάνεις διαπράττεις εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» .




Δες και αυτό!