Το «The Late Show» μεταμορφώνει τον Βλαντιμίρ Πούτιν σε gay κλόουν, σ’ ένα φανταχτερό animation

09/04/2017
από

Σε ένα ακόμα (αυτή τη φορά σχεδόν σουρεαλιστικό) επεισόδιο στις ομοφοβικές πρακτικές της ρωσικής κυβέρνησης, οι αρχές της χώρας απαγόρευσαν την κυκλοφορία στο διαδίκτυο μιας φωτογραφίας που απεικονίζει τον Βλαντιμίρ Πούτιν με μακιγιάζ, απειλώντας ακόμα και με φυλάκιση όποιον μοιράζεται την εν λόγω φωτογραφία στα social media.

Η επίμαχη εικόνα είναι πιθανότατα μια παραποιημένη φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε κατά καιρούς από LGBTQ ακτιβιστικές οργανώσεις στις διαμαρτυρίες κατά της ομοφοβίας που καλλιεργεί η ρωσική κυβέρνηση.

Μόνο που, όπως ήταν αναμενόμενο, η απαγόρευση προκάλεσε τη δημιουργία διάφορων διαδικτυακών memes, κάνοντας ολοένα και πιο δύσκολο για τα μέσα να αναγνωρίσουν ποια ακριβώς είναι η απαγορευμένη εικόνα την οποία η ρωσική κυβέρνηση συμπεριέλαβε πρόσφατα σε μια λίστα πραγμάτων που συνιστούν «εξτρεμισμό».

Με αφορμή αυτό το τσίρκο, ο Στίβεν Κολμπέρ δεν έχασε την ευκαιρία να σατιρίσει τον Βλαντιμίρ Πούτιν στο χτεσινό επεισόδιο του «The Late Show», πληρώνοντάς τον με το ίδιο νόμισμα σε ένα καρτούν που τον απεικονίζει κυριολεκτικά ως gay κλόουν.

Δείτε το βίντεο παρακάτω.

πηγή: flix.gr




Δες και αυτό!