Γνωστός πορνοστάρ δηλώνει ότι έχει την αίσθηση πως κάτι τον καλεί να βοηθήσει αυτούς που δεν μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους.

Ο Markie More, ανακοίνωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια μιας εμπορικής έκθεσης, ότι θα δίνει 150$ από την κάθε μία από τις σκηνές του στο Gay Straight Alliance Network.

Σε μια συγκινητική ομιλία, δήλωσε: «Έχω πάντα την αίσθηση μιας έκκλησης για να βοηθήσω τους ανθρώπους, ειδικά εκείνους που δεν μπορούν να βοηθήσουν οι ίδιοι τον εαυτό τους. Όσα περνούν τα χρόνια από αυτό το συναίσθημα γίνεται όλο και πιο δυνατό.»

Ο Markie είχε προγραμματίσει να εγκαταλείψει το χώρο, αλλά μετά από ένα διάλειμμα, άλλαξε γνώμη κι επέστρεψε.

«Αυτός είναι ο τομέας που άλλαξε τη ζωή μου προς το καλύτερο με πάρα πολλούς τρόπους. Με κάνει να αισθάνομαι άνετα με το ποιος είμαι, με τη σεξουαλικότητά μου, με την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Με βοήθησε να αναπτυχθώ με τρόπους που δεν θα μπορούσα να φανταστώ πριν. Συνειδητοποίησα ότι ακόμα μπορώ να εκπληρώσω αυτό το κάλεσμα ακόμη κι αν είμαι ακόμη ενεργός στη βιομηχανία παραγωγής πορνό.» πρόσθεσε.

Το αστέρι αποκάλυψε επίσης, ότι και το Next Door Studios έχει υποσχεθεί να δωρίσει άλλα επιπλέον 100$ για κάθε σκηνή παίρνει μέρος ο ίδιος.