Ο νέος δίσκος του Γιάννη Κότσιρα, όπου μια μεγάλη παρέα δημιουργών και τραγουδοποιών, που παρά τις διαφορετικές τους ηλικίες, συνυπάρχουν ισότιμα, αλληλοσυμπληρώνονται και συνδιαλέγονται μέσα από τη μουσική και τον λόγο, με τίτλο «Ψεύτης Καιρός» , μετρά μόλις λίγους μήνες κυκλοφορίας!

Με το μεράκι που τον χαρακτηρίζει, έφτιαξε ένα πρόγραμμα γεμάτο ένταση και κέφι, όπου πρωταγωνιστούν τα νέα του τραγούδια –ανάμεσά τους το «Κάθε φορά» και το “Ποιο παραμύθι να βρω” , που παίζουν ήδη στα ραδιόφωνα (και έχουν κιόλας καταφέρει να γίνουν από τα αγαπημένα μας!), αλλά και το ολοκαίνουριο “Και θέλω εσένα” που ήδη άρχισε να ξεχωρίζει.

Και φυσικά, ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμα έχουν και παλιότερα αγαπημένα του τραγούδια, κάποια που γνωρίζετε ήδη αλλά και άλλα που δεν περιμένατε ποτέ να ακούσετε, σε ένα μέρος του προγράμματος με απρόβλεπτες συνέπειες και συμπρωταγωνιστές τους μουσικούς!
Στα απρόβλεπτα του εξαιρετικά ανατρεπτικού προγράμματος που έχει δημιουργηθεί είναι και η φρέσκια παρουσία της Βιολέτας Ίκαρη, η οποία γράφει στίχους και μουσική και μας συστήθηκε πρόσφατα μέσα από το πρώτο ηχογραφημένο της τραγούδι «Η γη της επαγγελίας» .

Μαζί του επί σκηνής, όπως πάντοτε, μία παρέα εξαιρετικών μουσικών:
Άκης Κατσουπάκης: πλήκτρα
Άκης Γαβαλάς: τύμπανα
Γιάννης Γρυπαίος: μπάσο
Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι
Κώστας Μιχαλός: κιθάρα.
Στρατής Καραδημητράκης & Λάμπρος Μπούνας: επιμέλεια ήχου
Επιμέλεια παραγωγής: ΜENTA ART EVENTS

INFO
Γιάννης Κότσιρας

Σάββατο 1 Απριλίου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Τιμές Εισιτηρίων: 13€(προπώληση ορθίων) – 15€ (ταμείο) – 25€ (καθήμενοι με ποτό)
Πληροφορίες/Κρατήσεις: 2310.500670

Fix FACTORY OF SOUND: 26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη