Reynolds: “Θέλω ο Deadpool στο sequel να έχει boyfriend”

10/03/2017
από

Η ταινία Deadpool του 2016 ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες ταινίες της χρονιάς που μας πέρασε κι η 1η live-action ταινία κόμικ, που κέρδισε υποψηφιότητα για Best Motion Picture στην κατηγορία Musical or Comedy στα 74 χρόνια των Golden Globe Awards.


Ο Deadpool δεν έχει την στιβαρότητα του Superman, περπατάει ανάλαφρα και χοροπηδηχτά και προσδιορίζεται ως pansexual. Η συμπεριληπτικότητα της Marvel σε LGBT+ χαρακτήρες κι αφηγήσεις έχει πυροδοτήσει ένα νέο κίνημα σε ταινίες βασισμένες σε ήρωες από comic. Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Deadpool, Ryan Reynolds αναφέρει στο Variety ότι: “Ο Deadpool είναι τόσο θηλυκός, τουλάχιστον, έτσι όπως τον βλέπω εγώ” .

Παρόλο, όμως που έχουμε καιρό ακόμα μέχρι την πρεμιέρα του sequel, πήραμε μία γεύση από το τι μας περιμένει για τη συνέχεια.

Ο 40χρονος Reynolds κυκλοφόρησε ένα teaser στο κανάλι του στο YouTube, όπου ο Deadpool, με αναφορά στον Superman, προσπαθεί να σώσει έναν πολίτη από έναν κακοποιό. Κλείνεται σ’ έναν τηλεφωνικό θάλαμο για να αλλάξει στολή, όπου παρακολουθούμε από το τζάμι τον Reynolds να αλλάζει σ’ όλο του το μεγαλείο… και, όπως είναι αναμενόμενο, η σκηνή μετατρέπεται σε κωμωδία.

O Ryan Reynolds λίγο πριν τα Golden Globes, όπου και βραβεύτηκε ως ο καλύτερος ηθοποιός για το ρόλο του στην ταινία της Marvel στην κατηγορία Motion Picture – Musical or Comedy, εξέφρασε την αγάπη του για το Deadpool και δήλωσε ότι θέλει ο Deadpool να έχει ένα boyfriend στην επόμενη ταινία.

Το τι είναι η αγάπη για τον Deadpool δεν είναι το ίδιο για το πώς ορίζει την αγάπη ο Batman ή κάποιος άλλος. Είναι ένας outsider με κάθε τρόπο, φύσει και θέση” , δήλωσε ο ηθοποιός προσθέτοντας «Θα ήθελα πολύ να υποδύομαι τον Deadpool για όσο χρονικό διάστημα θέλουν να παίξω αυτόν τον ρόλο” .

Το sequel του Deadpool θα το έχουμε το 2018.


Μέχρι τότε… ας παρακολουθήσουμε το teaser τουλάχιστον:




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!