Ομοφοβικός σκορπίζει τον τρόμο στους γυμνιστές της Ζακύνθου

03/03/2017
από

Αναδημοσιεύουμε από την σελίδα της Ημέρας της Ζακύνθου το ομοφοβικό περιστατικό, το οποίο οι ντόπιοι γκέι ντρέπονται και φοβούνται να καταγγείλουν στην αστυνομία, σύμφωνα με ανώνυμο θύμα!

Η Ζάκυνθος του πολιτισμού «χτύπησε» και πάλι και αυτή τη φορά έβαλε στο στόχαστρο τη gay κοινότητα και τους γυμνιστές. Με επιστολή του που έστειλε στην εφημερίδα μας ανώνυμος αναγνώστης, καταγγέλλει μια σειρά περιστατικών από το περασμένο καλοκαίρι που συνέβησαν στην παραλία του Βροντόνερου.

Η γνωστή παραλία, απομονωμένη και απόμερη, συγκεντρώνει γυμνιστές και πολύ συχνά gay ζευγάρια που την επιλέγουν για λόγους διακριτικότητας, αφού η τοπική κοινωνία ακόμη δεν είναι… έτοιμη να δεχτεί οτιδήποτε έξω από τα «καθορισμένα πρωτόκολλα».

Φαίνεται όμως ότι ούτε σε αυτές τις απομονωμένες περιοχές βρίσκουν ησυχία οι gays αφού δέχονται λεκτικές -και όχι μόνο- επιθέσεις, από ζηλωτές της ορθότητας, όπως την έχουν τουλάχιστον ορίσει στο μυαλό τους.

Ο αναγνώστης μας λοιπόν, καταγγέλλει πως το περασμένο καλοκαίρι και ενώ βρισκόταν με το φίλο του στο Βροντόνερο, κάποιος ή κάποιοι, τους πετούσαν πέτρες και έβριζαν τους λουόμενους. Ολόκληρο το τρίμηνο του καλοκαιριού η ίδια ιστορία επαναλαμβανόταν, με βρισιές και πέτρες. Ετσι, πολλά ομόφυλα και μη ζευγάρια γυμνιστών, δεν διακινδύνευσαν να επιστρέψουν στην παραλία αυτή.

Ο αναγνώστης μας επισκέφτηκε ξανά το Βροντόνερο πριν από λίγες ημέρες και ανηφόρισε προς το σημείο από όπου γίνονταν οι επιθέσεις. Όπως γράφει στην επιστολή του προς την εφημερίδα μας, αυτό που αντίκρισε «ξεπέρασε κάθε φαντασία […] Ένα ολόκληρο παρατηρητήριο στη μέση του πουθενά, χτισμένο και κρυμμένο πίσω από τους θάμνους, με πανοραμική θέα σε όλη την παραλία». Φαίνεται πως ο ζηλωτής της «ορθής σεξουαλικής συμπεριφοράς» ήταν και μερακλής, αφού απολάμβανε το οφθαλμόλουτρο με την άνεσή του, πριν ξεκινήσει τον πόλεμο εναντίον γυμνιστών και gays. Αυτό δεν τον εμπόδισε ωστόσο να γράψει ρατσιστικά (αν και ασύντακτα) μηνύματα στα βράχια της παραλίας με κόκκινο σπρέι: «not gay beach».

Όπως επισημαίνει ο αναγνώστης μας, «όλες οι ομοφοβικές κινήσεις από το συγκεκριμένο άτομο, υποδεικνύουν την έλλειψη παιδείας και σεβασμού προς τους ομοφυλόφιλους και ίσως υποβόσκουν καταπιεσμένα ένστικτα. Και βέβαια, κατ’ επέκταση, δημιουργεί κακή εικόνα στους τουρίστες οι οποίοι επισκέπτονται σε ένα μεγάλο ποσοστό τη συγκεκριμένη παραλία».

Ο αναγνώστης μάλιστα συμπληρώνει πως «δυστυχώς, λόγω της λεπτότητας της κατάστασης, κανένας από εμάς δεν πάει στην αστυνομία να καταγγείλει το γεγονός με αποτέλεσμα να συνεχίζεται το γεγονός αυτό μέχρι και σήμερα».

πηγή: lesbian.gr




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!