Ο υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας διαψεύδει τις φήμες περί ομοφυλοφιλίας

08/02/2017
από

Στις φήμες που τον θέλουν να διατηρεί δεσμό με τον ραδιοφωνικό δημοσιογράφο Ματιέ Γκαλέ, τον επικεφαλής του κρατικού ραδιοφώνου Radio France, απάντησε ο ανεξάρτητος κεντρώος υποψήφιος για την γαλλική προεδρία Εμανουέλ Μακρόν.

Αριστερά ο Μακρόν, δεξιά ο Γκαλέ

Την απάντηση ανέβασε στο Twitter η εκπρόσωπός του: “Αν σας πουν ότι κάνω διπλή ζωή με τον κύριο Γκαλέ είναι επειδή έχει δραπετεύσει το ολόγραμμά μου”, είπε ο Μακρόν σε συγκέντρωση των υποστηρικτών του.

Η εκπρόσωπος χαρακτήρισε τα σχόλια του Μακρόν “ξεκάθαρη άρνηση των φημών περί της ιδιωτικής του ζωής”.

Ο Μακρόν είναι παντρεμένος από το 2007 με την Μπριζίτ Τρονιέ, καθηγήτρια Γυμνασίου και κατά 24 χρόνια μεγαλύτερή του -μία σχέση που συχνά παρουσιάζεται μέσα από τα περιοδικά λάιφστάϊλ της χώρας.

Με τη σύζυγό του, Μπριζίτ Τρονιέ

Απευθυνόμενος σε “εκείνες και εκείνους που θέλουν να κυκλοφορήσουν την φήμη ότι είμαι κάλπικος, ότι έχω διπλές ζωές ή κάτι άλλο”, απάντησε ότι “πρώτα απ΄όλα είναι δυσάρεστο για την Μπριζίτ. Μοιράζεται όλη μου τη ζωή από το πρωί ως το βράδυ και αναρωτιέται βασικά πώς θα μπορούσα σωματικά! Και ποτέ δεν την πλήρωσα!”, είπε ο Μακρόν, σύμφωνα με ένα tweet δημοσιογράφου, ο οποίος βρισκόταν στη συγκέντρωση.

Η αναφορά στην πληρωμή είναι προφανώς υπαινιγμός για έναν από τους αντιπάλους συνυποψήφιούς του, τον Φρανσουά Φιγιόν, η προεκλογική εκστρατεία του οποίου δέχτηκε πλήγμα από τις κατηγορίες περί αργομισθίας της συζύγου του.

Άλλωστε, ο αντίκτυπος του σκανδάλου είναι ο λόγος για τον οποίο ο Μακρόν αναδείχτηκε σε φαβορί για τις προεδρικές εκλογές.

Πριν από μερικές ημέρες, πάντως, ο επικεφαλής του ιστότοπου Wikileaks, Τ.Ασάνζ, είχε υποσχεθεί ότι θα αποκαλύψει «πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον Μ.Μακρόν και θα ρίξω λάδι στην φωτιά των γαλλικών προεδρικών εκλογών».

Πολλοί θεωρούν ότι τα Wikileaks θα αποκαλύψουν τη σεξουαλική ταυτότητα του




Δες και αυτό!