Η Ruby Rose στο Cosmopolitan: “Για μένα ο γάμος έχει να κάνει με την ισότητα”

02/02/2017
από

Η Ruby Rose στο εξώφυλλο του Cosmopolitan: “Για μένα ο γάμος έχει να κάνει με την ισότητα των δικαιωμάτων, παρά με το να παντρευτώ.” Δείτε τι είπε για τα social media, για τον σεξουαλικό της προσανατολισμό και για τον γάμο.

Για τα social media: “Υπάρχουν πράγματα για να οποία πάντα μιλάω και παίρνω θέση, όπως είναι τα LGBTQ δικαιώματα και τα δικαιώματα των ζώων. Διαθέτω το μέσο και το χρησιμοποιώ για να ανοίγεται ένας διάλογος, αλλά ξέρω πολύ καλά ότι είμαι μόνο μία ηθοποιός. Είμαι απλά άλλος ένας άνθρωπος με άποψη, όπως όλοι οι άλλοι. Δεν το υπεραναλύω. Γράφω από την καρδιά μου, το ποστάρω και ελπίζω για το καλύτερο. Μετά πάω παρακάτω.

Για το πώς αισθάνεται ως λεσβία: “Αισθάνομαι πολύ αυτοπεποίθηση και άνεση με τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό. Αισθάνομαι ευλογημένη γι’ αυτό, γιατί σε διάφορα μέρη ανά τον κόσμο, άλλοι άνθρωποι δεν μπορούν να νιώσουν το ίδιο. Είμαι τυχερή που μπορώ να διερευνώ. Έχω μία πολύ υγιεί σεξουαλική ζωή και υπάρχει κάτι το πολύ ενθαρρυντικό, δυνατό και θηλυκό στο να ζω ανοιχτά και άνετα στον κόσμο.

Για τον γάμο: “Σύμφωνα με όσα γράφονται έχω αρραβωνιαστεί ήδη 5 φορές. Όμως, για μένα το γάμος έχει να κάνει περισσότερο με το δικαίωμα στην ισότητα κι όχι τόσο με τον γάμο καθεαυτό. Όταν δεν έχεις ίσα δικαιώματα αυτό περνάει στο μυαλό των παιδιών και σκέφτονται: “Η θεία μου δεν μπορεί να παντρευτεί, ή είμαι κι εγώ παράξενη, γιατί αισθάνομαι το ίδιο με κείνη”. Οπότε είναι σημαντικό να γκρεμίσουμε αυτό το εμπόδιο. Ενδιαφέρομαι περισσότερο να έχω μία μακροχρόνια υγιή σχέση αγάπης με κάποια με την οποία θέλω να αποκτήσω παιδιά στο μέλλον.”

Η 30χρονη αυστραλιανή ηθοποιός έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στην 3η season της επιτυχημένης σειράς “Orange Is the New Black“, την απολαύσαμε στην ταινία “Resident Evil: Το τελευταίο κεφάλαιο” και φέτος θα την δούμε σε άλλες τέσσερις ταινίες:
“xXx: Επανεκκίνηση” με τον Vin Diesel
“John Wick: Chapter 2”
με τον Keanu Reeves
“Pitch Perfect 3”
με την Anna Kendrick
“Meg”
με τον Jason Statham (2018)

 




Δες και αυτό!