Αυστραλία: Υποστηρικτής του Τραμπ επιτίθεται βίαια σε gay ζευγάρι

30/11/2016

Ομοφοβική επίθεση δέχθηκαν δύο gay άνδρες στην Αυστραλία από έναν άνδρα- θερμό υποστηρικτή του Ντόναλντ Τραμπ.

Η επίθεση σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Σίδνεϊ, σε ένα εστιατόριο της αλυσίδας McDonald’s.

Ο Σαμ και ο Άντριου βρίσκονταν στην ουρά για να παραγγείλουν, όταν ένας νεαρός άνδρας άρχισε να αναπαράγει απόψεις που κατά καιρούς ο νεοεκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ έχει υιοθετήσει.

“Έλεγε πράγματα τύπου, οι λευκοί κάνουν τώρα κουμάντο που νίκησε ο Τραμπ”, δήλωσε ο Σαμ σε συνέντευξή του. “Τρόμαξα, ο Άντριου προσπάθησε να μη ηρεμήσει προτείνοντάς μου να απομακρυνθούμε”.

Ο Σας όμως, αρκετά εκνευρισμένος από αυτά που άκουγε, απευθύνθηκε στον άγνωστο άνδρα λέγοντας: “είμαι gay, έχεις πρόβλημα μ΄αυτό;”, για να πάρει ως απάνταση “ο Τραμπ νίκησε, οι straight, λευκοί άνδρες κάνουν τώρα κουμάντο. Στη συνέχεια, οι φίλοι του νεαρού κατάφεραν να τον βγάλουν έξω από το μαγαζί. Λίγα λεπτά μετά και καθώς το ζευγάρι φεύγει από το εστιατόριο διαπιστώνει ότι ο άγνωστος άνδρας τους περίμενε.

“Δεν μπορούσα να το πιστέψω, με περίμενε για να με χτυπήσει”, δήλωσε ο Σαμ. “Με χτύπησε στο κεφάλι και επειδή είμαι αρκετά σωματώδης με χτύπησε πολλές φορές για να με ρίξει κάτω. Υπήρχαν αίματα παντού…”

“Ο Άντριου προσπαθούσε να βρει ένα αμάξι για να φύγουμε εκείνη τη στιγμή. Όταν σήκωσα το βλέμα μου είδα και το δικό του πρόσωπο να είναι γεμάτο αίματα. O Andrew αντιστάθηκε, αλλά οι φίλοι του άνδρα αυτού τον έσυραν μακριά. Τελικά συνελήφθησαν όλοι από την αστυνομία”.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!