Το Fluffer Everyday είναι μια σέξυ πλατφόρμα με στόχο να κάνει τη μέρα σου πιο πικάντικη. Φαντασιώσεις που γίνονται εμμονές και ό,τι μπορεί να σε διεγείρει καθημερινά – αυτό είναι το Fluffer Everyday.

‘Ενα συλλεκτικό περιοδικό που θα εκδίδεται τρεις φορές το χρόνο σε συνδυασμό με ένα blog που ανανεώνεται καθημερινά, παρουσιάζοντας τους σέξυ ήρωες της καθημερινότητας σου. Το αγόρι που φτιάχνει τον καφέ σου στο μαγαζί στη γωνία, ο οδοντίατρος σου, η super καυτή κοκκινομάλλα που περνάει το δρόμο. Όλοι θα μπορούσαν να είναι ο Fluffer σου.

Στις έντυπες αλλά και online σελίδες του Fluffer Everyday θα βρεις φωτογραφίες, videos και ιστορίες καθημερινών ανθρώπων, με τον τρόπο που πραγματικά τους βλέπεις. Γεμάτους πόθο. Με τους μυς φουσκωμένους, με τα στήθη που λιγουρεύεσαι, τα μάτια φωτεινά και τα ρούχα τόσο βρώμικα όσο θα έπρεπε να είναι. Μπορείς να το πεις πορνό, soft ή hard. Εμείς το λέμε ένα αντισυμβατικό ημερολόγιο του τι κρατάει ζωντανή τη σεξουαλικότητά μας.

fluffer-everyday-launch-party_web

Την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου, θα γιορτάσουμε το πρώτο μας συλλεκτικό τεύχος. Το party θα γίνει στο Adult Theaters [at], το χώρο που αντιπροσωπεύει τη νέα γενιά στην ερωτική διασκέδαση στο κέντρο της Αθήνας. Την Παρασκευή θα έχεις την ευκαιρία να ξεφυλλίσεις το Fluffer Everyday, να το κάνεις δικό σου, να απολαύσεις την έντονη ατμόσφαιτα του Adult Theaters και να χορέψεις στις μουσικές κάποιων από τους πιο hot Djs της Αθήνας.

DJ Sets:
NTEIBINT (Eskimo Recordings, En Lefko 87.7) 
Polatof (Street Outdoors) 
Wrapped In Plastic (Purple Night) 
S-for-Sugar (Blue Wednesdays) Adult Theaters [at] – Καρόλου 8, Μεταξουργείο 10437 Είσοδος ελεύθερη.


Σημείωση: Αυτό το περιοδικό απευθύνεται σε ενήλικες και περιέχει πορνογραφικό υλικό. Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να μπορείς να αγοράσεις το περιοδικό και να εισέλθεις στο χώρο. Επιπλέον, κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης το Adult Theaters θα λειτουργεί κανονικά, με όλους τους χώρους του ανοιχτούς για το κοινό καθώς και με προβολές πορνό ταινιών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] καθώς και στο τηλέφωνο +30 6970716044

http://fluffereveryday.com/
https://www.facebook.com/fluffer.everyday/
https://www.instagram.com/fluffereveryday/


Για τον καλλιτέχνη: To Fluffer Everyday είναι το καινούριο project του Σωτήρη Τρέχα, aka The Dreamer, ένας πολύπλευρου καλλιτέχνη με βάση την Αθήνα. Έχει δουλέψει ως φωτογράφος για πολλά χρόνια, συνεργαζόμενος με περιοδικά, media και brands ανά τον κόσμο. Τα τελευταία 7 χρόνια έχει δημιουργήσει το label The Dreamer που περιλαμβάνει limited edition Tees και άλλα dreamy αντικείμενα.

Το 2013 συν-ιδρύει το Neon Raum, ένα φωτογραφικό studio και showroom για ανερχόμενους σχεδιαστές, στο κέντρο της Αθήνας. Δυο χρόνια αργότερα προχωρεί στην έκδοση του βιβλίου – πορτφόλιο DREAM COLOR, το οποίο έχει ήδη κατακτήσει μια θέση στα πωλητήρια των μουσείων Reina Sofia της Μαδρίτης και MACBA της Βαρκελώνης. Το 2016, κάνει την πρώτη του προσωπική έκθεση και μεταμορφώνει το κτήριο της Atopos CVC στην προσωπική του Dreamland, κάτω από το Project #occupyatopos.