Bex Taylor-Klaus: “Ναι οι φήμες είναι αλήθεια, είμαι πολύ gay”

20/11/2016

H Bex Taylor-Klaus έκανε coming out ως λεσβίας με έναν πολύ απλό τρόπο.

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά του Netflix “Scream”, αποφάσισε να απαντήσει στο Twitter στις μακροχρόνιες φήμες σχετικά με τη σεξουαλικότητά της.

“Γεια σας το όνομά μου είναι Bex και ναι οι φήμες είναι αλήθεια, είμαι πολύ gay”, έγραψε η ίδια.

Στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι θα είναι σε YouNow live stream. Όταν εμφανίστηκε στο live stream, απάντησε στις ερωτήσεις που δέχθηκε σχετικά μ΄αυτό.

“Μέρος του γιατί έκανα coming out τώρα είναι επειδή υπάρχει τόσο πολύ μίσος και φόβος μέσα και γύρω από την LGBT κοινότητα αυτή τη στιγμή και αυτό είναι σημαντικό για μας… να μην σταματήσει η πρόοδος από τον φόβο.”

“Ναι, αυτό είναι ένα τρομακτικό χρονικό διάστημα, αλλά θα πρέπει να σηκωθείτε και να πείτε, ακόμα και αν φοβάστε… δεν φοβάμαι, ή ακόμα και αν φοβάμαι, είμαι δυνατός.”

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!