H παγκόσμια κοινότητα κατακρίνει τη “χυδαιότητα” του Τραμπ απέναντι στις γυναίκες

08/10/2016

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα απόσπασμα από μια παλιότερη (2005) ιδιωτική συζήτηση του Ντόναλντ Τραμπ που δημοσιεύτηκε από την Washington Post. Στο απόσπασμα ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για την αμερικανική προεδρία εξιστορεί την προσπάθεια του να κάνει σεξ με μια παντρεμένη γυναίκα, χρησιμοποιώντας εκφράσεις πεζοδρομίου.

Ο Τραμπ έχει στο παρελθόν δεχτεί κριτικές για σεξισμό και για εξευτελιστικές εκφράσεις που χρησιμοποιεί για να περιγράψει γυναίκες, ανάμεσα τους και την υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον.

Στην ηχογραφημένη συνομιλία, ο Τραμπ φορούσε ένα μικρόφωνο και συνομιλούσε με τον Μπίλι Μπους, τον παρουσιαστή της εκπομπής “Access Hollywood” του τηλεοπτικού δικτύου NBC, πριν την βιντεοσκόπηση μέρους μιας εκπομπής.

Προσπάθησα να την πηδ….ω. Ήταν παντρεμένη“, ακούγεται να λέει ο Τραμπ. “Την προσέγγισα σαν να ήταν πουτ…α αλλά δεν μπορούσα να την καταφέρω“.

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων μιλούσε για την έλξη του για όμορφες γυναίκες. “Απλά αρχίζω να τις φιλάω“, είπε. “Και όταν είσαι σταρ σε αφήνουν να το κάνεις“, πρόσθεσε. “Τις πιάνεις από το μ… Μπορείς να κάνεις ό,τι θες“, συνέχισε.

Οι δυο τους βρίσκονται σε ένα λεωφορείο, από το οποίο ο Τραμπ κατεβαίνει μετά το τέλος του σεξιστικού του ρεσιτάλ, φορώντας ένα πλατύ χαμόγελο για μια γυναίκα που περίμενε να τον υποδεχτεί.

https://youtu.be/FuHPRYkMEwI?t=89

Αρκετοί ήταν και οι σελέμπριτις που έσπευσαν να σχολιάσουν το βίντεο αυτό…

screen-shot-2016-10-08-at-12-47-21-pm screen-shot-2016-10-08-at-12-47-11-pm screen-shot-2016-10-08-at-12-47-02-pm

 




Δες και αυτό!