Το πρώτο ανοιχτά LGBT μέλος για τη βασιλική οικογένεια της Μ. Βρετανίας

18/09/2016
Ο λόδρος Ivar Mountbatten (δεξιά) με τον σύντροφό του

Ο Λόρδος Ivar Mountbatten, ξάδερφος της Βασίλισσας Ελισάβετ, έκανε coming out ως bisexual και έγινε το πρώτο ανοιχτά LGBT μέλος της βασιλικής οικογένειας της Μ. Βρετανίας.

Ο ίδιος, μιλώντας στο Daily Mail, υποστήριξε: “Παλεύω καιρό με τη σεξουαλικότητά του και υπό μία έννοια ακόμα το κάνω. Ήταν πραγματικά ένα ταξίδι για να φτάσω σ΄αυτό το σημείο. Το έθαβα για καιρό”.

Αλλά στην ηλικία των 53 ετών και ευτυχισμένος όσο ποτέ, ο Λόρδος Mountbatten βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του James Coyle, ενός ιπτάμενου φροντιστή.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα ταξίδι στην Ελβετία. Ο James ήταν ανοιχτά gay ενώ ο Mountbatten βρισκόταν ακόμα στη ντουλάπα.

“Αν θα ήμουν μαζί του, θα γινόταν μόνο ανοιχτά στους φίλους και στην οικογένεια. Θέλω να είμαστε ειλικρινείς και να μην κρύβουμε τίποτα…”, δηλώνει ο Coyle.

Ο Λορδος Mountbatten αποκαλύπτει επίσης ότι η πρώτη του σύζυγος (παντρεύτηκαν το 1994) γνώρισε για τη σεξουαλικότητά του.

“Η Penny το γνώριζε όταν παντρευτήκαμε. Της είπα ότι είμαι bisexual και ότι μ΄αρέσουν και τα δύο”. 

Ο Λορδος Mountbatten έχει επίσης τρεις κόρες, που γνωρίζουν τα πάντα για τη ζωή του πατέρα τους.

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!