Μια ομιλία αγάπης και αποδοχής από τον βασιλιά της Νορβηγίας

03/09/2016
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Μήνυμα αγάπης και αποδοχής προς την LGBΤ κοινότητα και τους πρόσφυγες της χώρας έστειλε ο βασιλιάς της Νορβηγίας.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο βασιλιάς Harald V εκφώνησε τον λόγο του στο βασιλικό παλάτι στο Όσλο, μπροστα σε 1.000 καλεσμένος.

“Οι άνθρωποι της Νορβηγίας είναι κορίτσια που αγαπούν κορίτσια, αγόρια που αγαπούν αγόρια και αγόρια και κορίτσια που αγαπιούνται μεταξύ τους.

“Οι άνθρωποι της Νορβηγίας είναι επίσης μετανάστες από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, την Πολωνία, τη Σουηδία, τη Σομαλία και τη Συρία. Δεν είναι πάντα εύκολο να λέμε από που ερχόμαστε, σε ποια εθνικότητα ανήκουμε. Το σπίτι μας βρίσκεται εκεί που βρίσκεται και η καρδιά μας. Αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί πάντα να τοποθετηθεί μέσα στα σύνορα μιας της χώρας…”

“Οι άνθρωποι της Νορβηγίας πιστεύουν στον Θεό, στον Αλλάχ, παντού και πουθενά”.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!