«Grindr on Tour» (for the very first time in Athens)

24/08/2016
Στο πλαίσιο της παγκόσμιας τουρνέ και με αφορμή το «Xlsior festival» στη Μύκονο το «Grindr on Tour» έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα στο Νο1 εναλλακτικό dance stage της πρωτεύουσας στο «Τhe Apartment» στο Γκάζι.Η δημοφιλέστερη εφαρμογή γνωριμιών παγκοσμίως που χρησιμοποιεί η LGBT κοινότητα έχει γυρίσει όλο τον κόσμο: Η.Π.Α., Ισπανία, Βραζιλία, Αργεντινή, Χιλή, Άμστερνταμ, Ίμπιζα, Koλομβία, Γαλλία, Αγγλία μέσα από μία σειρά parties με resident τον Ισραηλινό dj Erez Ben Ishay μόνιμο κάτοικο Μαϊάμι εμπνευστή και μάνατζερ του project.

To Grindr λαμβάνοντας υπόψιν την αγάπη της LGBT κοινότητας για την ηλεκτρονική σκηνή αποφάσισε και οργάνωσε τα parties που ήδη κάνουν θραύση σε όλο τον κόσμο! Ετσι λοιπόν το Σάββατο 27 Αυγούστου το «Grindr on Tour» θα αφήσει το στίγμα του οργανώνοντας το μεγαλύτερο gay party του καλοκαιριού στην Αθήνα με guest τον dj Erez Ben Ishay (Τel Aviv) έχοντας στο πλευρό του τον resident του «Τhe Apartment» Νick-A ερχόμενος από το Νησί των Ανέμων μετά το «Xlsior festival» με τα πιο Fresh tunes του. Σπέσιαλ guest o διεθνούς φήμης go go dancer Andrey Marveev.

~~~dj Erez Ben Ishay~~~

Ο Dj Erez Ben Ishay σπούδασε ηλεκτρονική μουσική εκπαίδευση στο BPM college του Τελ Αβίβ.Από πολύ μικρή ηλικία η επαφή του με τη μουσική ήταν εμφανής,και ήταν ζήτημα χρόνου να γίνει σημαντική επιρροή στην επερχόμενη του καριέρα ως Dj/Παραγωγού.

Το 2000, με το πρώτο του σετ με μεταχειρισμένα decks, ο Erez ξεκίνησε να δοκιμάζει να παίζει στο σπίτι του μετά από πολλές μέρες πρόβας στο Κολλέγιο. Το 2005 ξεκίνησε να κυνηγάει την επιδεξιότητά του ως Dj. Αυτό που ξεκίνησε σαν χόμπι κατέληξε να γίνει μια διεθνή και επιτυχημένη καριέρα σαν Dj, η οποία ανελίχθηκε στο διεθνή χώρο σε απίστευτο ρυθμό.

Η δημιουργικότητά του και το μοναδικό του γούστο στη μουσική του άνοιξαν το δρόμο για κάποια από τα καλύτερα μαγαζιά ανά τον κόσμο.Χαρακτηριζόμενος από την ιδιαίτερη ηλεκτρονική του μουσική και την αγάπη του για funky Latin beats,δημιούργησε ένα φρέσκο και ωραίο στυλ στο χώρο της House μουσικής.

Ως βασικός παράγοντας της νυχτερινής ζωής του Τελ Αβίβ σαν Dj και ιδιοκτήτης μπαρ, έχει παίξει σε όλα τα σημαντικά πάρτυ του Τελ Αβίβ και ήταν επίσης ο κύριος Dj στα Gay Pride του κόσμου:από το Pride του Τελ Αβίβ και του Μόντρεαλ εως και του Τορόντο της Μπογκοτά, του Σάο Πάολο και αλλού. Ο Erez ακόμα συμμετείχε σε παραγωγές με όλα τα μεγάλα ονόματα στη διεθνή σκηνή όπως τα:The Week SP, White Party Brazil, Cafe Olé, We Party & The Matinée World Tours, καθώς και σε άλλα μεγάλα μαγαζιά στο Άμστερνταμ, στο Παρίσι, στο Μαϊάμι, στη Νέα Υόρκη, στο Λος Άντζελες, στη Μαδρίτη, στο Λας Βέγκας, στο Κεμπέκ και αλλού.

Έχει επίσης δουλέψει με τους καλύτερους παραγωγούς της ηλεκτρονικής μουσικής. Τα τελευταία 3 χρόνια ο Erez είναι επίσης ο μάνατζερ του επίσημου Dj του Grindr World Tour και με την απίστευτή του ενέργεια και το χάρισμά του, ο Ερέζ αποδείχθηκε ότι είναι μια σημαντική δύναμη στην παγκόσμια House μουσική σκηνή τώρα αλλά και στο μέλλον. Το φάσμα που κινείται σε όλα του τα πάρτυ είναι από minimal και Groove ως Tech House και Progressive tunes.

> Guest dj: Erez Ben Ishay (Tel Aviv)

with dj Nick-A (Athens)

> Special guest performer: Andrey Marveev (Russia)

Soundcloud: https://soundcloud.com/djerezbi

facebook: https://www.facebook.com/ErezBi.dj/?fref=ts




Δες και αυτό!