Ήταν πριν από λίγες μέρες, όταν η Έλενα Ντελ Ντόουν, η MVP του WNBA και μέλος της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, 26χρονη Ντελ Ντόουν, προχώρησε στην αποκάλυψη πως είναι λεσβία.

Ύστερα από δημοσίευμα δημοσιογράφου πριν λίγες μέρες που έλεγε πως η Ντελ Ντόουν κι η σύντροφός της διατηρούν διαμέρισμα στο Σικάγο και το Ντέλαγουερ, η Αμερικανίδα αποφάσισε να μιλήσει από το Ρίο, όπου βρίσκεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες:

«Αποφάσισα να μην κρύβω τίποτα. Το πιο σημαντικό είναι να σεβαστώ την προσωπική ζωή της συντρόφου μου επίσης. Δεν βρίσκεται σε αυτό το σημείο, δεν χρειάζεται να δώσει κάποια συνέντευξη και δεν θέλω να νιώθει άσχημα. Είμαι μαζί της εδώ και πολλά χρόνια, οι άνθρωποι που είναι κοντά μου το ξέρουν και αυτό είναι όλο», δήλωσε αρχικά η παίκτρια των Σικάγο Σκάι.

«Οι συμπαίκτριές μου γνωρίζουν εδώ και καιρό την Αμάντα (σσ. η σύντροφός της). Είναι διαρκώς κοντά στην ομάδα, δεν είναι κάτι τρελό», συμπλήρωσε η Αμερικανίδα σούπερ σταρ, δηλώνοντας περήφανη γι’ αυτό που είναι.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!