Ο εθισμός στην πλαστική χειρουργική και ο αγώνας για τα τέλεια οπίσθια

14/08/2016
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

O 26χρονος Joey Prixx είναι εξαρτημένος από την πλαστική χειρουργική. Έχει ξοδέψει περίπου $60,000 για περισσότερες από 100 επεμβάσεις, ενώ έχει περάσει συνολικά 150 ώρες στο χειρουργείο για να πετύχει  – όπως ο ίδιος υποστηρίζει-  το τέλειο πρόσωπο και τα τέλεια οπίσθια.

“Ο αισθητικές επεμβάσεις αποτελούν ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου τα τελευταία πέντε χρόνια…”

Ο Prixx πριν από λίγους μήνες πρoχώρησε στην προσθήκη εμφυτευμάτων στα οπίσθια, ελπίζοντας να πετύχει το μεγαλύτερο δυνατό μέγεθος, Αυτή η επίπονη διαδικάσια σήμαινε ότι ο ίδιος θα μπορούσε να κάτσει για έξι εβδομάδες. Ο ίδιος όμως δηλώνει ευτυχισμένος μ΄όλο αυτό.

“Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι είμαι σε μια διαδρομή για να κατακτήσω αυτό που θεωρώ εγώ τέλειο και λατρεύω ότι έχω κάνει με τον εαυτό μου. Ζω για να διαδώσω το μήνυμα να είσαι ο εαυτός σου”, δήλωνει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

“Λατρεύω που τόσα πολλά σε εμένα είναι ψεύτικα. Λατρεύω που λάμπω από κάθε σημείο. Λατρεύω που κάνω τους ανθρώπους να αισθάνονται καλύτερα με τον εαυτό τους. Είμαι χαρούμενος με αυτό που είμαι, αυτό που κάνω για τους άλλους…”.

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!