Κάποιες φορές οι άνθρωποι νιώθουν την αναγκή να κάνουν “μεγάλα” πράγματα για την αγάπη τους. Όπως για παράδειγμα αυτή η αξιωματικός του Βασιλικού Ναυτικού της Μ. Βρετανίας.

Η 47χρονη Ann Jones, ανέβηκε στη σκηνή του Liverpool Pride για να κάνει την πολυπόθητη ερώτηση (γάμου) στην 32χρονη σύντροφό της, Emma Baldry.

Αν και η Ann ξεκίνησε να μιλά για την εκστρατεία  ‘Come out of the Shadows’, η οποία προσπαθεί να κάνει το Liverpool καλύτερο μέρος για την LGBT κοινότητα, κατέληξε με το να ζητά την Emma σε γάμο.

Ευτυχως, η Emma είπε το ναι!

Μιλώντας στην Liverpool Echo, η Jones δήλωσε: “Ήθελα η πόλη που μεγάλωσα να ξέρει το πόσο σημαντική είναι για εμένα η Emma, οπότε άρπαξα την ευκαιρία ενώ βρισκόταν στη σκηνή μπροστά σε τόσους πολλούς φίλους. Το “Come Out of the Shadows” είναι μια εκστρατεία που με επηρεάζει σε προσωπικό επίπεδο και έτσι το Liverpool Pride ήταν η κατάλληλη ευκαιρία”.

Απ΄ την άλλη η Εmma σχολίασε: “Είμαι συγκλονισμένη, ακόμη ζαλίζομαι. Με σόκαρε πραγματικά το να βλέπω τη Ann πάνω στη σκηνή μαζί μου. Με έκανε πραγματικά το πιο χαρούμενο κορίτσι σ΄αυτό το Pride”.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!