Ο Αμερικανός τραγουδιστής Ryan Beatty έκανε coming out ως gay.

O 20χρονος μοιράτηκε τα νέα μέσω του Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με ένα ζευγάρι που κρατάει ένα μπαλόνι με το μήνυμα “Gay Power”.

Μαζί με τη φωτογραφία ο Beatty χαρακτήρισε τον εαυτό του “μαινόμενο ομοφυλόφιλο”, προσθέτοντας ότι ασφυκτιούσε στη ντουλάπα για όλη του ζωή.

“Περήφανος που είμαι ομοφυλόφιλος. Χρειάστηκαν 20 ασφυκτικά χρόνια στη ντουλάπα για εμένα για να νιώσω άνετα αρκετά για να το πω, αλλά τώρα μπορώ επιτέλους να αναπνεύσω. Το έκανα!”

proud to be a raging homosexual. it’s taken 20 years of suffocating in the closet for me to become comfortable enough to say it, but now I can finally breathe. i did it!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @ryanbeatty στις

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!