Ο Ισπανός ολυμπιονίκης στο σκέιτινγκ πάγου Javier Raya έκανε δημόσια coming out ως gay, ανεβάζοντας στο instagram μια φωτογραφία που απεικονίζει τον ίδιο να φιλιέται με τον σύντροφό του.

Μάλιστα, ο 25χρονος αθλητής, έγραψε κάτω από τη φωτογραφία.

“Πολλοί από εσάς γνωρίζετε, άλλοι μπορείτε να το φανταστείτε και άλλοι θα εκπλαγείτε, αλλά πρέπει να το πω τώρα που αισθάνομαι το πιο τυχερό άτομο στον κοσμο”, ευχαριστώντας στη συνέχεια και τον σύντροφό του.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!