Η απάντηση της Madonna στους φαν της Lady Gaga που δεν θεωρούν πως η ίδια είναι πραγματική LGBT ακτιβίστρια!

05/06/2016

Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιοι φαν της Lady Gaga δημιούργησαν ψήφισμα στο change.org με σκοπό η Madonna αλλά και η Mariah Carey να δωρίσουν τουλάχιστον το 10% των χρημάτων τους στο ίδρυμα της Lady Gaga “Born This Way Foundation”μ το οποίο στοχεύει στην παροχή βοηθείας για την LGBT νεολαία.

Το κείμενο του ψηφίσματος είχε ως εξής:

“Η Mariah Carey πρόσφατα έλαβε το βραβείο GLAAD (σ.σ βραβείο LGBT) χωρίς κανένα λόγο, ενώ η Lady Gaga ίδρυσε το “Born This Way Foundation”, το οποίο έχει ως στόχο του να βοηθάει χιλιάδες LGBT νέους και νέες. Η Madonna και η Mariah Carey οφείλουν να δωρίσουν ένα μέρος των χρηματών που έχουν λάβει (τουλάχιστον το 10%)  στο Born This Way Foundation”. 

Όπως ήταν φυσικό, η απάντηση από την Madonna δεν άργησε να έρθει. Η δημοφιλής performer και τραγουδίστρια απάντησε μέσα από δυο ποστ της στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram, προκειμένου να αποδείξει την προσφορά της στην LGBT κοινότητα.  Στην πρώτη της δημοσίευση αναφέρθηκε στο 2012, που κατά τη διάρκεια της περιοδείας της, ο Ρώσος Πρόεδρος, Vladimir Putin την κατηγόρησε για gay προπαγάνδα. Τέλος, στη δεύτερη της δημοσίευση υπενθύμισε τον αγώνα που έδωσε για τη δικαίωση ενός gay άνδρα, ο οποίος πέρασε πάνω από 20 χρόνια στη φυλακή για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε.

Τώρα,μένει να δούμε αν η Mariah Carey θα δώσει τη δική της απάντηση για όσα της προσαπτούν τα “Μικρά Τερατάκια”. (σ.σ. οι φαν της Lady Gaga)

 




Δες και αυτό!