N. Σφακιανάκης: “Οι ομοφυλόφιλοι γίνονται μέσα από το lifestyle, δεν γεννιούνται”

24/03/2016

Την ευκαιρία να αναπτύξει τις ρατσιστικές του απόψεις είχε μια ακόμη φορά ο Νότης Σφακιανάκης στην εκπομπή του Γ. Αρναούτογλου.

Συγκεκριμένα για το σύμφωνο συμβίωσης και την ομοφυλοφιλία είπε: «Με το σύμφωνο συμβίωσης δεν έχω πρόβλημα για να διασφαλίσουν τα περιουσιακά τους. Αλλά όχι και να υιοθετήσουν, είναι αδιανόητο αυτό. Μέσα σε ένα σπίτι ομοφυλοφίλων τι θα γίνει το παιδί; Ομοφυλόφιλοι γίνονται μέσα από το lifestyle, δεν γεννιούνται. Δεν είναι φυσιολογικό. Υπάρχει το φυσιολογικό και το παρά φύσιν. Πάντως είπε πως αν το παιδί του ήταν ομοφυλόφιλος, δεν θα το έδιωχνε από το σπίτι: “Θα πήγαινε περίπατο η αγάπη”. 

Αναφερόμενος στους πρόσφυγες, δήλωσε: «Στην Κω, οι άνθρωποι που έρχονται από τη Συρία σχεδόν όλοι είναι νέοι στην ηλικία. Δεν είναι τυχαίο ότι τους φέρνουν εδώ και κάνουν αποθήκη το μαγαζί μας. Έχουν φύγει από την πατρίδα τους και είναι πολύ καλοντυμένοι, όλοι γνωρίζουν Αγγλικά και έχουν γεμάτα πορτοφόλια.Γιατί δεν ήρθαν οι Ιρακινοί, όταν έγιναν όσα έγιναν στο Ιράκ που ήταν χειρότερα από αυτά που έγιναν στη Συρία; Σίγουρα δεν μπορούν να μείνουν στη Συρία. Φύγανε οι άνθρωποι με τα παιδάκια τους, μπήκαν στις λαστιχένιες βάρκες, μέσα στη θάλασσα, φταίω εγώ; Πρώτα θα βοηθήσουμε το σπίτι μας και μετά τον γείτονα. Εγώ είμαι πρόσφυγας, είναι σκληρό να ξεριζώνεσαι από την πατρίδα σου. Εμείς ήμασταν πρόσφυγες, αυτοί δεν είναι, οικειοθελώς έφυγαν».

Συνέχισε λέγοντας: «δεν φταίνε οι άνθρωποι που ξεριζώθηκαν. Είναι ριψάσπιδες. Φεύγει από τη χώρα σου όταν μπει ο εχθρός, με τον αδελφό σου θα κοιτάξεις να συμφιλιωθείς. Ο σημερινός Έλληνας δεν είναι ρατσιστής. Οι άνθρωποι αυτοί γεννοβολάνε, σε λίγο θα γίνει μουσουλμανοποίηση της Ελλάδος».

Ενώ για τη Χρυσή Αυγή είπε: «Όχι, δεν ψήφισα ποτέ ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία. Έχω ψηφίσει μόνο μία φορά στη ζωή μου και ψήφισα αυτούς που βάλανε στη φυλακή. Πρόσφατα δεν έβαλαν στη φυλακή ανθρώπους οι οποίοι ήταν εκλεγμένοι από τον ελληνικό λαό; Τι προσβολή. Πρώτα πρέπει να τα αποδείξεις και μετά να καταδικάσεις και να φυλακίσεις τους ανθρώπους. Δεν τους φυλακίζεις προκαταβολικά. Δικτατορία, φασισμός. Λένε φασίστες τους φασίστες οι φασίστες». Παράλληλα δήλωσε αντίθετος με την αποφυλάκιση του Ρουπακιά καθώς «όταν έχεις σκοτώσει έναν άνθρωπο, τότε πρέπει να μείνεις μέσα όλη σου τη ζωή». 

https://youtu.be/06lPCGsjU3A

https://youtu.be/1kKRITblLus

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!